FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
11 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Suoratoista 4K-tarkkuudella missä tahansa

Kannettava 4K-suoratoistomedia
Dolby Atmos™ ja Dolby Vision® tuettu
Voimanlähteenä Android TV™ 11
Sisäänrakennettu Google Assistant*

Älykkäiden yhteyksien uusi aikakausi
Älykkään Android TV -järjestelmän avulla Xiaomi TV™ Stick 4K tarjoaa sinulle uuden multimediakokemuksen milloin ja missä tahansa. Kompakti ja kannettava, se tuo älykkäämmän elämän näytöillesi*.
Koe Android TV™ 11:n ihme*
Xiaomi TV Stick 4K on varustettu Android TV™ 11:llä, joka tarjoaa yksinkertaisen mutta mukaansatempaavan kokemuksen. Löydä 400 000+ elokuvaa ja ohjelmaa kaikista suosikkisovelluksistasi. Hanki 7000+ sovellusta Google Playsta*. Pelaa musiikkia ja pelejä, suoratoista millä tahansa laitteella ja paljon muuta*.
Ylivertainen katselukokemus
4K * erittäin korkearesoluutioinen lähtö yhdistettynä Dolby Vision® -tekniikkaan vie videon laadun uudelle tasolle. Nauti eloisasta ja mukaansatempaavasta visuaalisesta kokemuksesta.
Surround-ääni* takaa erinomaisen äänikokemuksen
Piditpä sitten musiikista, peleistä, elokuvista tai TV-draamoista, Dolby Atmos- ja DTS HD -® tekniikoiden lisääminen tuo ääniin enemmän rikkautta ja realismia kuin koskaan ennen.
Tee televisiostasi älykkäämpi Google Assistantin avulla*
Google Assistantin* avulla voit nauttia nopeasta viihteestä, etsiä tietoa ja hallita kodin älylaitteita. Se tuo myös puheentunnistuksen mukavuuden muihin kuin älytelevisioihin.
Pieni mutta tehokas
Xiaomi TV Stick 4K:n kompaktissa muotokertoimessa on neliytiminen prosessori, joka tarjoaa tehokkaan suorituskyvyn. Olitpa katsomassa korkearesoluutioista elokuvaa, kuuntelemassa korkealaatuista musiikkia tai pelaamassa pelejä, nopeutta ja vakautta voit odottaa.

Neliytiminen prosessori
Korkean suorituskyvyn grafiikkasuoritin
2 Gt RAM-muistia*
8 Gt:n ROM*

Laita pieni näyttösi suurelle näytölle
Suoratoista rakastamaasi viihdettä puhelimesta, tabletista tai kannettavasta tietokoneesta televisioon sisäänrakennetulla Chromecastilla*.
Helpompia tapoja muodostaa yhteys

HDMI-liitäntä
Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth®

360° Bluetooth-kaukosäädin
Helppokäyttöinen painikeasettelu yhdistettynä Bluetooth- ja ääniohjaustukeen tarkoittaa, että voit nauttia 360 asteen ohjauksesta mistä tahansa kulmasta. Kyse on mukavuudesta, mukavuudesta ja asioiden hallinnasta omalla tavallasi.
Kevyt ja kannettava muotoilu
Käytä sitä siellä, missä sitä tarvitset: Xiaomi TV Stick 4K:n kevyt ja kompakti muoto tekee siitä helppokäyttöisen ja kannettavan. Katso suosikkivideosisältöäsi missä ja milloin tahansa, olitpa sitten kotona tai poissa.
Käyttövalmis – vain 3 vaihetta

Liitä Xiaomi TV Stick 4K televisioon
Yhdistä Wi-Fi-verkkoon
Aloita katselu

Eritelmät:

Mitat

Pituus - 106,8mm
Leveys - 29,4mm
Paksuus - 15,4mm
Paino - 42,8 g
Väri - Musta

Eritelmät

Lähdön resoluutio - 4k
Suoritin - Neliytiminen Cortex-A35
Grafiikkasuoritin - Mali-G31 MP2
RAM-muisti - 2 Gt
Tallennustila - 8GB
Käyttöjärjestelmä - Android TV™ 11
Sisältö - Netflix, Amazon Prime Video ja Youtube esiasennettuna

Langaton liitettävyys

Wi-Fi 2,4 GHz/5 GHz
Bluetooth 5.0

Dekooderi

Videodekooderi - AV1, VP9, H.265, H.264, MPEG-2, MPEG-1
Videoformaatti - MKV, MPG, MPEG, DAT, AVI, MOV, ISO, MP4, RM
Audiodekooderi - DTS HD, Dolby Atmos
Äänimuoto - MP3, AAC, RM, FLAC
Kuvadekooderi - JPG, BMP, GIF, PNG

Satamat

HDMI x 1
Mikro-USB x 1

Muistiinpanot
*Google Assistantin saatavuus vaihtelee markkina-alueittain. Katso lisätietoja Google Assistantin viralliselta verkkosivustolta.*Näyttölaitteen on tuettava HDMI-portin kautta tapahtuvaa syöttöä.*Google, Google Play, Android TV, sisäänrakennettu Chromecast ja muut merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä.*Alustat ja sisältö voivat vaihdella maasi tai alueesi mukaan. Katso lisätietoja sijainnissasi saatavilla olevista palveluista.*Edellyttää TV- ja videohöyrytyssisältöä, joka tukee 4K-tarkkuutta tai Dolby Visionia®.*Edellyttää TV- ja videohöyrytyssisältöä, joka tukee Dolby Atmos-™ tai DTS-dekoodausta.*2 Gt + 8 Gt tallennustilaa: Todellinen käytettävissä oleva kapasiteetti voi vaihdella tai sitä voidaan pienentää useiden tekijöiden vuoksi. Koska käyttöjärjestelmä vie osan muistista (RAM), todellinen käytettävissä oleva tila on pienempi kuin merkitty muistikapasiteetti. Koska käyttöjärjestelmä ja esiasennetut ohjelmat käyttävät osan flash-muistista (ROM), todellinen käytettävissä oleva tallennustila on pienempi kuin flash-muistin merkitty kapasiteetti.*Edellyttää sisäänrakennettuja Chromecast -™ sovelluksia.*Bluetooth 5.0:n käyttö edellyttää päätelaitteita, jotka tukevat myös vastaavia ominaisuuksia.*Tuotesivuston sivulla olevat tuotekuvat ja sisältö ovat vain havainnollistamistarkoituksessa. Todelliset tehosteet (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, ulkonäkö, väri, mitat) ja näytön sisältö (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, taustakuvat, taustat, kuvat, käyttöliittymän suunnittelu) voivat vaihdella. Katso todellinen tuote.*Tuotesivusto näyttää tyypilliset arvotiedot. Kaikki tiedot ovat peräisin Xiaomi Laboratoriesilta, suunnittelu- ja teknologiaparametreilta, ja toimittajat toimittivat tiedot. Testaustiedot voivat vaihdella hieman eri testiversioiden ja testausympäristöjen välillä, eivätkä ne välttämättä vastaa todellista tuotetta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.