FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

MediaTek Helio G36
8 megapikselin kaksoiskamera

8MP - AI kaksoiskamerajärjestelmä
Suuri 6,52 tuuman HD+-näyttö
Pitkäkestoinen - 5000mAh (tyypillinen) akku
Tehokas MediaTek Helio G36 -prosessori

6,52 tuuman koko näytön näyttö
Laajempi näkemys
Suuri ja kristallinkirkas 6,52 tuuman HD+-näyttö antaa sinulle välittömästi upeamman visuaalisen kokemuksen katsellessasi elokuvia ja pelatessasi.
5000mAh
Suurempi kapasiteetti, vähemmän huolia
Massiivisen 5000 mAh: n akun ja 10 W: n pikalatauksen ansiosta voit nauttia pidemmästä akun kestosta koko päivän. Sano hyvästit akun vähyyden ahdistukselle!

28 tuntia puheluita
626 tuntia valmiustilassa
19 tuntia videotoistoa
33 tuntia lukemista

Tyylikäs ja trendikäs muotoilu
Redmi A2: n mukana tulee trendikäs litteä runko, joka on saatavana rauhoittavina mustan, vihreän ja sinisen sävyinä. Kuvioidussa takapaneelissa on ensiluokkainen ulkonäkö, joka kestää sormenjälkitahroja ja on mukava pitää pitkään.
8 megapikselin kaksoiskamerajärjestelmä
Takaosan 8 megapikselin kaksoiskamerajärjestelmässä on älykkäät kuvankäsittelyalgoritmit, joiden avulla voit tallentaa kaikki tarinasi.
Muotokuvatila tuottaa luonnollisen syväterävyystehosteen taustalla, jolloin kohde erottuu joukosta.
HDR-tila
Selkeät kuvat myös suurikontrastisissa tilanteissa
HDR-tila voi olla hyödyllinen kuvattaessa skenaarioita, joissa on suuri kontrasti, jotta valotus saadaan oikeaan tasapainoon.
Videon luominen
eri ominaisuuksilla

Lyhyet videot
Nopeutettu valokuvaus

MediaTek Helio G36
Redmi A2: ssa on vaikuttava kahdeksanytiminen prosessori, joka tarjoaa kaiken tarvitsemasi tehon saumattomaan selaamiseen ja multimedian kulutukseen.
Jopa 1 Tt:n laajennettava tallennustila
Haluatko tallentaa lisää elokuvia, valokuvia ja musiikkia puhelimeesi? Redmi A2: n mukana tulee oma micro SD -korttipaikka, joten voit helposti tuoda tonnia sisältöä taskuun.
2 vuotta oikea-aikaisia tietoturvapäivityksiä
Nosta käyttökokemuksesi uudelle tasolle turvallisella, sulavalla ja herkästi reagoivalla käyttöjärjestelmällä. Käynnistä ja vaihda suosikkisosiaalisesta mediastasi peleihin tai valokuvaukseen nopeasti ja helposti.
Muistin laajennusominaisuus
Laajenna muistiasi jopa 2 Gt*! Memory Extension parantaa puhelimen tehokkuutta ja prosessointiominaisuuksia, nauti saumattomasta kokemuksesta ja vapaudesta käyttää useita sovelluksia suuremmilla nopeuksilla.
Tiukat testausstandardit kestävyyden varmistamiseksi
Koska olemme sitoutuneet tarjoamaan parasta laatua rehelliseen hintaan, laitamme puhelimemme erilaisiin testeihin.

500 000 kertaa Keylife-testi
10 000 kertaa liittimen kestävyystesti
300 kertaa rullatesti
28 000 kertaa mikropudotustesti

*Xiaomi Internal Labsin testaama. Todelliset tulokset voivat vaihdella.
Huomautuksia:*Tällä sivulla näkyvät matkapuhelimet ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä vastaa todellista tuotetta. Todellisen tuotteen väri ja viimeistely voivat vaihdella hieman eri ympäristöissä;*Tällä sivulla näkyvät kuvat ominaisuuksista ovat vain viitteellisiä, eivätkä ne välttämättä vastaa todellista tuotetta tai sen kokoonpanoa;*Todellinen käytettävissä oleva muisti ja tallennuskapasiteetti voivat vaihdella tai vähentyä useista tekijöistä johtuen: Koska käyttöjärjestelmä vie osan muistista (RAM), todellinen käytettävissä oleva tila on pienempi kuin merkitty muistikapasiteetti; koska käyttöjärjestelmä ja esiasennetut ohjelmat vievät osan flash-muistista (ROM), todellinen käytettävissä oleva tallennustila on pienempi kuin flash-muistin merkitty kapasiteetti;*5000mAh viittaa Redmi A2: n akun kapasiteetin tyypilliseen arvoon.*Kaikki tämän sivun tiedot latauksesta ja akun kestosta saadaan Xiaomi-laboratorioista. Todellinen suorituskyky voi vaihdella ohjelmistoversion, testiympäristön ja puhelinmallin mukaan. Kaikki tällä sivulla näkyvät vertailut viittaavat vain Xiaomi-tuotteisiin.*Tuotekuvat ja -mallit, tiedot, toiminnot, suorituskyky, tekniset parametrit, käyttöliittymä ja muut tuotetiedot ovat vain viitteellisiä. Xiaomi voi muuttaa näitä tietoja. Lisätietoja on tuotteessa ja tuotteen käyttöoppaassa. Ellei toisin mainita, tällä verkkosivustolla mainitut tiedot ovat Xiaomin sisäisten testien tuloksia.*Muistilaajennusominaisuus tulee saataville tulevan OTA-päivityksen kautta. Tämä ominaisuus on käytettävissä vain, kun laitteessasi on tarpeeksi tallennustilaa.
Eritelmät:

Prosessori

MediaTek Helio G36
Suoritin: Jopa 2,2 GHz

Tallennustila ja RAM-muisti

3 Gt + 64 Gt
LPDDR4X + eMMC 5.1
Tukee jopa 1 Tt:n laajennettavaa tallennustilaa

Mitat

Korkeus: 164,9 mm
Leveys: 76,75 mm
Paksuus: 9.09mm
Paino: 192g
*Tiedot saatu sisäisiltä laboratorioilta. Teollisuuden mittausmenetelmät voivat vaihdella, ja siksi todelliset tulokset voivat vaihdella.

Näyttö

6,52 tuuman HD+ Dot Drop -näyttö
1600 x 720 HD+
20:9-kuvasuhde
Tukee yövaloa

Takakamera

8 megapikselin pääkamera
f/2.0
Lisälinssi*
*Lisälinssi viittaa QVGA-objektiiviin, jonka aktiivinen pikseliryhmä on 248 x 328.
Takavideotallennus: 1080p / 1920 x 1080 nopeudella 30 kuvaa sekunnissa; 720p / 1280 x 720 nopeudella 30 kuvaa sekunnissa

Etukamera

5MP
f/2.2
Videotallennus edessä: 1080p / 1920 x 1080 nopeudella 30 kuvaa sekunnissa; 720p / 1280 x 720 nopeudella 30 kuvaa sekunnissa

Akku ja lataus

5000mAh (tyypillinen)
10 W:n pikalataus
10 W:n laturi pakkauksessa
Mikro-USB

Verkko



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.