FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tyylikäs ja kompakti latauskoteloDiscreetYet tyylikäs
Täysin uudessa kompaktissa latauskotelossa on sekä sileät, pyöristetyt ääriviivat että kovat reunat, jotka takaavat mukavamman otteen. Kiiltävä pinta tekee kotelosta helpon puhdistaa.
Qualcomm® BLUETOOTH® -piirisarja + edistynyt äänitekniikkaYksinkertaisesti parempi ääni
Qualcomm® QCC3040 BLUETOOTH -piirisarjalla ja täysin uudella BLUETOOTH®® 5.2 -tekniikalla varustettu Redmi Buds 3 tarjoaa nopeamman ja tasaisemman äänensiirron poikkeuksellisen kuuntelukokemuksen takaamiseksi.
12 mm:n dynaaminen ohjainLaadukas laitteisto laadukkaaseen kuuntelukokemukseen
Nauti yksityiskohtaisemmasta äänestä suurella, 12 mm:n dynaamisella elementillämme, joka on valmistettu komposiittimateriaaleista. Xiaomi Sound Labin asiantuntevasti kalibroima ohjain tuottaa täyteläisiä bassoääniä, selkeitä korkeita ääniä ja jatkuvasti erinomaisen äänenlaadun.
Kahden mikrofonin melunvaimennus puheluilleKuulen jokaisen sanomasi sanan
Redmi Buds 3:een sisäänrakennetut kaksi erittäin herkkää mikrofonia yhdistettynä Qualcomm® cVc™ -kaiunvaimennus- ja melunvaimennustekniikkaan vähentävät dynaamisesti ympäristön melua ja minimoivat kaiut tehokkaasti. Tämä tarkoittaa, että voit aina nauttia selkeistä puheluista.
Erittäin pitkä 20 tunnin akunkesto*Riittävästi aikaa kuunnella vielä 300 kappaletta
Vaikka Redmi Buds 3 on pieni ja kevyt, se tarjoaa sekä tehoa että mukavuutta. Nauti jopa 5 tunnin akunkestosta yhdellä latauksella tai jopa 20 tunnin käytöstä yhdistettynä latauskoteloon. Rentoudu ja palaa musiikkisi pariin. Nauti jopa 1,5 tunnin toistosta yhdellä 10 minuutin latauksella.

5 tuntia, Yksi lataus
20 tuntia, akun kokonaiskesto kotelon kanssa

*Yhdessä latauskotelon kanssa Redmi Buds 3:n akku kestää jopa 20 tuntia. Olettaen, että kappaleen toistaminen kestää keskimäärin 4 minuuttia, laite voi toistaa yhteensä 300 kappaletta. Todellinen aika voi vaihdella käyttöolosuhteiden mukaan.*10 minuutin pikalataus edellyttää, että latauskotelon akun kesto on vähintään 20 %. Käytä nappikuulokkeita jopa 90 minuuttia 10 minuutin pikalatauksen jälkeen. Testattu käyttäen kehittynyttä äänikoodausta (AAC) 50 %:n äänenvoimakkuudella.
MIUI-ponnahdusikkuna nopeaa pariliitosta vartenAvaa vain kansi pariliitoksen muodostamiseksi
Quick Pairingin ainutlaatuisen MIUI-ponnahdusikkunan avulla voit yhdistää laitteita nopeasti. Avaa vain älypuhelimen lähellä oleva latauskotelo ja napauta näyttöä, kun ponnahdusikkuna tulee näkyviin. Nappikuulokkeiden ja latauskotelon akun varaustaso näkyy yhdellä silmäyksellä.
KosketusohjausVaihda helposti musiikin ja puheluiden välillä
Napauta nappikuulokkeiden takaosaa vaihtaaksesi tilaa, keskeyttääksesi ja jatkaaksesi musiikin toistoa ja paljon muuta.

Napauta kahdesti: Seuraava kappale
Puheluun vastaaminen Pidä jompaakumpaa nappikuuloketta painettuna: Keskeytä/toista
Napauta kolme kertaa: Edellinen kappale / Katkaise puhelu / Hylkää puhelu

IP54 pölyn- ja vedenkestäväKehittyneet suojausominaisuudet, siellä, kun tarvitset niitä
Redmi Buds 3:n nappikuulokkeet on suunniteltu asiantuntevasti täyttämään IP54*-pölyn- ja vedenkestävyysstandardit (tason 5 pölynkestävät ja tason 4 vedenkestävät), joten nappikuulokkeet ovat turvassa roiskeilta ja hieltä.
*Tämän sivun asiaankuuluvat nappikuulokkeiden toiminnot on tarkoitettu havainnollistamistarkoituksiin. Tuoteparametrit ovat vain viitteellisiä. Jotkin tuoteparametrit voivat vaihdella ulkoisten tekijöiden, kuten ympäristön ja matkapuhelinjärjestelmien erojen, vuoksi. Katso lisätietoja varsinaisesta tuotteesta.*Xiaomi Laboratoryn toimittaman yhden nappikuulokkeen painotiedot. Tämä luku voi vaihdella hieman käytettyjen mittausmenetelmien mukaan.*Akun keston testausolosuhteet: Nappikuulokkeen akun varaustaso 100 %, nappikuulokkeen äänenvoimakkuus 50 %, BLUETOOTH-koodaustilaksi® asetettu AAC. Testimenettely: Redmi Buds 3:n akut tyhjenivät täysin ääntä toistettaessa, kunnes jompikumpi nappikuuloke lakkasi toistamasta. Todelliset käyttötunnit voivat vaihdella käyttöolosuhteiden, lataustason ja ympäristötekijöiden mukaan.*IPX4-vedenkestävä testi. GB / T 4208-2017 Enclosure Protection Ratingin (IP-koodi) mukaan se läpäisi Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd: n suorittaman testin. Testiraportti nro. on SAC2021-06245C. Testitulos osoitti, että se on GB/T 4208-2017 -standardin mukainen.*IP5X-pölytiivis testi. GB / T 4208-2017 Enclosure Protection Ratingin (IP-koodi) mukaan se läpäisi Shenzhen 863 New Material and Technology Co., Ltd: n suorittaman testin. Testiraportti nro. on SAC2021-06112C. Testitulos osoitti, että se on GB/T 4208-2017 -standardin mukainen.*Jos haluat käyttää MIUI Pop-up for Quick Pairing -ominaisuutta, sinun on päivitettävä älypuhelimesi MIUI:n uusimpaan vakaaseen versioon. Seuraavat älypuhelimet tukevat tätä ominaisuutta: Mi 11 Ultra, Mi 11, Mi 11 Lite 5G, Mi 11 Lite, Mi 10 Lite 5G, Mi 10, Mi 11i, POCO F3, Mi 10T, POCO F2 Pro, Redmi Note 10 5G, Redmi Note 10S, Redmi Note 10 Pro.
Nappikuulokkeiden tekniset tiedot

Nappikuulokkeen mitat: 40.7 x 16.9 x 18.7mm
Yhden nappikuulokkeen nettopaino: 4,5 g
Viestintäalue: 10m (avoin tila ilman esteitä)
Akun kapasiteetti: 35mAh (yksi nappikuuloke)
Tuloparametrit: 5V⎓70mA
Akun tyyppi: Litiumionipolymeeriakku
Langaton yhteys: Bluetooth® 5.2

Latauskotelon tekniset tiedot

Latauskotelon dimensio



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.