FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Xpreen XPRE035 Sähköhammasharja

5,44 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 10,88 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7383
Viimeisin päivitys
3 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Kuuden ytimen XPREEN IPX7 v z ll -sähköhammasharja on ihanteellinen niille, jotka haluavat nauttia puhtaasta ruoasta ja mukavuudesta. Tämä jrat lthet -hammasharja käyttää täyttä äänitekniikkaa, jota voidaan käyttää tuottamaan r 40000 t varmat t minuuttia. Nämä heiluvat liikkeet mahdollistavat nesteen pääsyn hampaisiin ja nymfilinja meni n. Hammasharjamme on perusteellinen ja miellyttävä hammasharja si lm nyt ny jt, r ad sul paljon puhtaampia tuloksia nyt varma kuin perinteiset hammasharjat.
Hammasharjaa käytetään ylläpitämään tahraton s. Aluksen koko äänitekniikka aiheuttaa hampaiden täyttymisen ja hampaan rappeutumisen, ja hampaiden rappeutuminen vähenee ja hammas puristuu. Hampaat ovat nopeat ja hampaat puhdistetaan perusteellisesti, mikä tarjoaa pitkäkestoisen raikkaan hengityksen ja kirkkaan hymyn.
Hammasharjaa voidaan käyttää turvallisesti suihkussa tai suihkussa. Akkua voidaan käyttää mahdollistamaan paristojen katkeruus luonnonvoimia kohtaan. Ja intuitiivinen v t lt si -ilmaisinnäyttö ilmoittaa aina akun tt tts gi levelj r l.
XPREEN IPX7 v z ll -sähköhammasharjalla on erilainen materiaali ja kestävä muotoilu. Ergonominen kahva tarjoaa mukavan hampaan ja kahvan. Ja rusketuksen harjaspäät voivat tehdä silmästä räätälöidymmän.
Hanki XPREEN IPX7 v z ll -sähköhammasharja ja ammu kuuden kyynärpään ja mukava hammasharja, joka on perusteellisempi kuin perinteinen hammasharja
f k. Olipa sinulla hampaiden reikiintyminen, hampaiden reikiintyminen tai hampaiden reikiintyminen, tämä hammasharja on elänyt jaloillaan loistaakseen puhtaana ja hampaasi ovat kunnossa.
Tuote v e r a t i o s t a Voit myös käyttää hammasharjaasi turvallisesti suihkussa tai suihkussa, joten olet huolissasi v r a t i . Ja jrat lthet -akku rikkoutuu kerran ja hyödyt, koska sinun ei tarvitse koskaan vaihtaa paristoja. Ja akun tor t tt tts gi taso t t n t t t t n voit aina seurata käytännöllistä t lt si -ilmaisimen näyttöä n.
XPREEN IPX7 v z ll -sähköhammasharja on valmistettu materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän. Ergonominen kahva käsittelee hammasta varmasti mukavasti. Ja rusketuksen harjaspäät voivat olla v saada se sopeutumaan yhteen nit t tiin.
Älä epäröi hankkia XPREEN IPX7 v z ll -sähköhammasharjaa ja kokea kuusi elsiä ja mukava hammasharja, jota virkailija voi käyttää perinteisten hammasharjojen kanssa. Laita hampaasi selkeään g a priorit ss , ja saat taatusti tuloksen.

W n: Valkoinen r
Käyttö näkee: Koti
Harjajärjestelmä: pehmeä
Ikäryhmä: Feln tt
Hakee s: Hammaslääkäri t s
T lt si nest lts g: 5V
V z ll s gi luokka ly: IPX7
Teho yhteensä tm ny: 1.8W
Akun torin kapasiteetti sa: 2000mAh

Tuajdons gok:

L tium akku tor
Id z t si m d
Älykäs mem ria
IPX7 v z ll
Lyijy k n lk li t lt s
Älykäs
T Zemm d
Värähtele si taajuus

Paketti sisältää:1* Sonic-sähköhammasharja 1* Tavallinen harjaspää 1* Johdot k n lk li t lt pohja 1* t lt k bel



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.