WELCOME SUMMER
-35%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tutustu Klausberg KB-7124 -vuokalautasen ensiluokkaiseen laatuun, joka on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä poikkeuksellisen kestävyyden takaamiseksi.

Tässä vuoassa on lämpöpohja, joka on suunniteltu tehokkaaseen lämmönjohtavuuteen, ja se lämpenee nopeasti ja ylläpitää lämpötilaa varmistaen, että ruoka pysyy lämpimänä.

Se on suunniteltu monipuoliseksi, ja se soveltuu erilaisiin lämmönlähteisiin, mukaan lukien sähkö-, kaasu-, lasi-, keramiikka-, halogeeni- ja induktiokeittotasot.

Vuoka edistää terveellisiä ruoanlaittomenetelmiä, jolloin ateriat voidaan valmistaa minimaalisella vedellä ja vähemmän rasvalla, säilyttäen vitamiineja, kivennäisaineita ja makua - ihanteellinen ruokavalion valikoihin, koska se vaatii vähemmän suolaa.

Tämä keittiöväline on varustettu käytännöllisellä kaatoreunalla, joka estää tippuvat ja kuumenemattomat kahvat, ja siinä yhdistyvät toiminnallisuus ja tyylikkyys.

Helppohoitoinen, sileä muotoilu estää ruoka- ja rasvajäämiä kulmissa, ja puhdistus on yksinkertaista joko käsin tai astianpesukoneessa. 3,5 litran tilavuuden ja halkaisijaltaan 20 cm:n ansiosta tämä vuoka on ehdoton hankinta jokaiseen keittiöön.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.