FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus


Aromatica X kahvinkeitin lasimyllyn aromi+ ruostumaton teräsMmm, vastakeitettyä kahvia! Klarstein Aromatica X -kahvinkeittimellä, jossa on integroitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu hiomakone - jokainen voi keittää aromaattista kahvia mutkattomalla ja yksilöllisellä tavalla.

Tavarat palautuksen jälkeen - siinä on rikkoutuneet vesisäiliön kahvat - se on täysin toiminnassa.
Catological hinta: 1.069,99 zł

Uusi versio kahvista - Klarstein Aromatica X -kahvinkeitin jauhaa jopa 180 g papuja kerralla, mikä antaa jauhetulle kahville täydellisen aromin. 3 asteen jauhaminen, erittäin hienosta karkeaan, antaa sinun sovittaa jauhetun kahvin koostumuksen toiveisiisi. Mitä hienompi se jauhetaan, sitä vahvempi ja aromaattisempi kahvi keittämisen jälkeen. Kahvin juomisen nautinnon syventämiseksi aromin voimakkuus yhden panimoprosessin aikana (jopa 12 kupillista) voidaan optimoida käyttämällä aromi + -toimintoa: kaksinkertainen haudutusaika maksimaalisen aromin saavuttamiseksi. Integroidun ajastimen ansiosta Klarstein Aromatica X -kahvinkeitin voi käynnistyä tarkasti ohjelmoituna ajankohtana - joten aamulla heräät juuri valmistetun kahvin tuoksuun, ja kun palaat töistä, aromaattinen kahvi antaa sinun vahvistaa itseäsi.

Tietenkin kahvinkeitin toimii myös jauhetun kahvin perusteella. Kaikki asetukset on helppo tehdä helppolukuisella ohjauspaneelilla, jossa on LED-näyttö. Kompaktilla kahvinkeittimellä, jolla on yksinkertainen, futuristinen muotoilu, on kuitenkin muita etuja, jotka optimoivat kahvinautinnon: liesi pitää lasikannun lämpimänä 40 minuutin ajan, joten voit nauttia tästä aromaattisesta juomasta pidempään. Kultaisella pinnoitteella peitetty irrotettava kiinteä suodatin ei muuta kahvin makua, mikä tekee siitä vieläkin hienostuneemman. Irrotettava kahva tekee puhdistamisesta helppoa ja poistaa tippumisongelman. Aktiivihiilisuodatin vesisäiliössä parantaa veden laatua ja suojaa skaalaukselta. Selvästi näkyvä mittakaava helpottaa säiliön täyttämistä vedellä tarvittavassa määrin. Lopuksi on syytä kiinnittää huomiota hiomakoneeseen, joka - verrattuna muihin tämän tuoteluokan laitteisiin - toimii erittäin hiljaa ja yhdessä huomaamattoman panimoprosessin kanssa muuttaa kahvinvalmistuksen miellyttäväksi ja rentouttavaksi kokemukseksi.

Lopuksi on aika herkulliselle kahville, joka on valmistettu vastajauhetuista pavuista, joilla on yksilöllinen vahvuusaste - Klarstein Aromatica X -kahvinkeitin saa kahvin ystävien sydämet lyömään nopeammin.

Perustiedot:Täysi aromi: Kahvinkeitin integroidulla hiomakoneella vastajauhetun kahvin keittämiseen24 tunnin ajastin: Kahvin keittäminen minuuttiin - vastakeitetty kahvi, kun heräät ja tulet töistäYksilöllinen nautinto: 3 jauhatusvaihetta ja aroma+ -toiminto kaksinkertaisella kahvinvalmistusajalla (pyynnöstä)Yksinkertainen puhdistus: Suodata irrotettavassa kahvassa, jotta se on helppo tyhjentää tippumattaSuodattimet, joista valita:      Mahdollisuus käyttää paperisuodattimia tai mukana toimitettua kultapinnoitettua kiinteää suodatintaErinomainen veden laatu: aktiivihiilisuodatin tarjoaa puhdasta vettä ja suojaa kalkkikiven kertymiseltäHoukutteleva muotoilu: Ruostumattomasta teräksestä valmistettu kotelo tyylikkäässä, futuristisessa tyylissä

Majoituspaikkaa:

vedenkorkeusasteikko, jossa näkyvä jako kuppien lukumäärään (asteittainen luokka)
Yksinkertainen käyttö helposti luettavilla painikkeilla ja sinisellä taustavalaistulla näytöllä
kuppien lukumäärän säätö (2, 4, 6, 8, 10 ja 12) jauhetun kahvin määrän valitsemiseksi (vain jauhatustilassa)
mylly 180 g kahvipapuja varten
Kultapinnoitettu suodatin: makuneutraali pysyvä suodatin makukokemuksen optimoimiseksi
integroitu aktiivihiilisuodatin vesisäiliöön veden pehmentämiseksi
voidaan käyttää aiemmin jauhetun kahvin kanssa
Lämmönpidätystoiminto jopa 40 minuuttia panimoprosessin päättymisen jälkeen
suoja tippumiselta kahvipannun poistamisen jälkeen
irrotettava vesisäiliö
virtalähde: 220 - 240 V ~ 50/60 Hz

Toimituksen laajuus:
1 x kahvinkeitin
1 x lasikannu
lausunto

Mitat:Mitat: n. 22 x 42 x 27,5 cm (LxKxS)Verkkokaapelin pituus: n. 100 cmPaino: n. 6 kg

Pakkauksessa voi olla varastoinnin jälkiä. Tarkistamme jokaisen tuotteen ennen toimitusta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.