FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Merkandin palveluhintojen hintavastuutakuun politiikka

Merkandi on sitoutunut tarjoamaan asiakkaillemme vertaansa vailla olevaa arvoa ja tyytyväisyyttä kaikissa palvelutarjouksissamme. Varmistaaksemme, että saat aina parhaan hinnan palveluistamme, esittelemme 30 päivän palveluhintavastuutakuumme. Tämä politiikka on suunniteltu takaamaan, että tarjoamamme palveluiden hinnat, kuten rekisteröinti tai tilin uusiminen, ovat kilpailukykyisiä ja oikeudenmukaisia.

Oikeutus

 • Tämä hintavastuutakuu on nimenomaan niille asiakkaille, jotka ovat saaneet sähköpostin Merkandilta, jossa tarjotaan tätä politiikkaa. Vain ne asiakkaat, jotka ovat suoraan meihin yhteydessä tarjoukseemme liittyvän hintavastuupolitiikan kanssa, ovat oikeutettuja.
 • Aloittaaksesi hinnanvastuun vaatimuksen oikeutetut asiakkaat ottavat meihin yhteyttä sähköpostitse vastaamalla suoraan alkuperäiseen tarjoukseemme. Tämä on varmistaaksemme, että käsittelemme ja linkitämme pyyntösi oikein tilillesi.

Kesto

 • Takuu on voimassa 30 päivää siitä hetkestä lähtien, kun asiakas vastaanottaa tarjouksemme sähköpostitse. Sähköpostimme vastaanottoaika, kuten aikaleima osoittaa, merkitsee 30 päivän oikeutusjakson alkamista.

Miten vaatia

 • Huomaa hintamuutos: Jos huomaat, että palvelun hinta, jonka olet ostanut, kuten rekisteröinti tai tilin uusiminen, on laskenut verkkosivustollamme 30 päivän aikana, dokumentoi muutos.
 • Lähetä meille sähköpostia: Vastaa alkuperäiseen hintavastuutakuutarjoukseemme sähköpostitse vaatimuksellasi, sisältäen palvelun yksityiskohdat ja havaitun uuden hinnan.
 • Arviointi: Tiimimme arvioi vaatimuksesi varmistaakseen sen pätevyyden ja varmistaakseen, että hinnanalennus koskee samaa palvelutyyppiä samojen ehtojen mukaisesti.
 • Muutos: Jos vaatimuksesi täyttää kriteerimme, vastaamme alempaan hintaan. Ilmoitamme sinulle, miten hintaero palautetaan tai hyvitetään tilillesi.

Ehdot

 • Hintavastuutakuu koskee vain Merkandin palveluita, mukaan lukien rekisteröinti- tai tilinuudistusmaksut.
 • Kyseisen palvelun on oltava samanlainen ehtojen suhteen.
 • Tämä politiikka ei ole siirrettävissä ja se koskee vain Merkandin kautta tehtyjä suoria ostoja tai uusimisia.

Poissulkemiset

 • Virheiden tai kirjoitusvirheiden perusteella tehtyjä hintamuutoksia ei hyväksytä tämän politiikan mukaan.

Merkandi pidättää oikeuden muuttaa tai lopettaa tämän takuun harkintansa mukaan ilman ennakkovaroitusta. Päätökset hintavastuun vaatimuksista ovat lopullisia ja sitovia.

Arvostamme luottamustasi Merkandiin palvelutarpeissasi ja odotamme jatkossakin voivamme tarjota sinulle poikkeuksellista arvoa ja tukea.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.