FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Viitteet

Toistaiseksi kokemukseni ovat varsin mukavia, harvat tukkukauppiaat eivät vastaa ja jotkut heistä vastaavat niin myöhään. Tähän mennessä olen käynyt kauppaa kerran tai kahdesti ja olen tyytyväinen alustaan, toivon vain, että myyjien vastaukset ja myyntikuvaukset voisivat olla selkeämpiä ja yksityiskohtaisempia.

Fethi Benhellal

Tiedusteluihin vastataan nopeasti ja asiantuntevasti ja ne käsitellään ripeästi. Työntekijät ovat koulutettuja ja tietävät mitä tekevät ja mihin heidän tulee kiinnittää huomiota.

Umar Shahbaz

Erittäin hyvä palvelu vakavien todennettujen myyjien kanssa, laadukasta tavaraa edulliseen hintaan ja nopea ja turvallinen toimitus. Tyytyväinen Merkandiin

Cristian Mindroc

Kaikki toimii erittäin ammattimaisesti ja luotettavasti, erittäin selkeä alusta asiakkaiden kanssa työskentelylle. Onnistuimme tekemään ensimmäisen myynnin vain kahdessa päivässä kasvattamalla valikoimaa aktiivisesti. Minä suosittelen!

UAB Eimeta

Merkandi on hyvä tapa ottaa yhteyttä kauppakumppaneihin ympäri Eurooppaa ja tarjousten tekeminen on pitkälti itsestään selvää. Jos sinulla on ongelmia tai kysymyksiä, live-chat on ystävällinen ja luotettava.

Best Italy Textilhandelsgesellschaft mbH

Se on ollut todella upea kokemus Merkandista. Se on valtava alusta tutustua liiketoimintaan kaikkialla maailmassa. Loistava työkalu uudelle yritykselle.

Joaib Khan

Merkandin ansiosta sain paljon uusia mielenkiintoisia kontakteja upeisiin varastoihin, joita minun olisi ollut vaikea löytää yksin netistä, kiitos

Miroslava Váňová

Mielenkiintoinen portaali, helppokäyttöinen, tällä hetkellä hyödyllinen erityisesti ulkomaisille kontakteille, asiakastuki on nopeaa ja erittäin hyödyllistä.

Andrea Brillo

Löysin uusia ja oikeita ostajia vasta 3 kuukauden postauksen jälkeen! Tämä alusta on tehokas tapa mainostaa yritystäsi. Suosittelen sitä kaikille.

Jayson Vergara

Onnittelen Merkandia, joka on aina ollut vakava ja auttanut minua löytämään hyvät kaupat ja erityisen vakavat tavarantoimittajat, joiden kanssa meillä ei ollut ongelmia. Kiitos siis heille

frederic mery

MIELIPITEENI "MERKANDI"-ALUSTAN TARJOTTAMISTA PALVELUISTA ON ERITTÄIN HYVÄ, Sillä AINA KUN TARVITSEN APUA: SAIN SEN VÄLITTÖMÄSTI JA KAUPALLISESSA PÖRSSILLÄ, JOKA MINUN OHJELTU TEHDÄ MINUT PELASTUIN TOIMITTAJALTA, JOKA EI TOIMITTAnut TAVARAT OSTAJILLE.

Evdokimos Triantaris

Olen erittäin tyytyväinen Merkandiin. Se on paikka, jossa voin hallita tehokkaasti ja tehokkaasti valikoimaani ja löytää hyvämaineisia toimittajia. Yksi tämän alustan suurimmista eduista on sen helppokäyttöisyys ja intuitiivinen käyttöliittymä, jonka avulla voin nopeasti etsiä tarjouksia ja tehdä tilauksia muutamalla napsautuksella.

Przemysław Górny

Hieno kokemus saatu näiden lähes 3 kuukauden aikana Merkandilla! Huippualusta yrityksille ja yksityishenkilöille. Hinta-laatusuhde kohdallaan! Voin vain suositella.

Maksim Rizovski

vakava ja tehokas sivusto! hyvä tapa lisätä kontakteja ulkomaille. suuret pelaajat paikalla ja nopeat vastaukset, ei ajanhukkaa

harold rocky

Alusta tuo sinulle sen, mitä varten olet täällä. Tavaran mainostaminen on erittäin helppoa. Yhteydenottoprosentti on erittäin korkea. Kiitos!

Mateusz Abraham

Suosittelen, erittäin laaja tietokanta tavaroista, intuitiivinen ja helppokäyttöinen alusta, olen tyytyväinen tällä sivustolla luotuihin yhteyksiin, joihin myyjät

DAWID ROŻAK

Merkandi on loistava alusta kaltaisilleni tukkukauppiaille. Kokemukseni asiakaspalvelusta on ollut poikkeuksellinen ja huoleni ratkaistiin nopeasti.

David Amah

Merkandi.com on todella hyödyllinen ja vakava kaupankäyntialusta. Olen käyttänyt sitä monta kertaa ja kaikki myyjät, joilta olen tilannut, olivat vakavia, vastasivat ajoissa, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia. 100 % vastinetta rahalle. Erittäin suositeltavaa!!!

Nikolaos Champeris

Minusta Merkandi vaikuttaa lupaavalta alustalta erilaisten tuotteiden massamyyntiin. Vaikka alkuperäiset tulokset eivät ehkä olleet odotetut, kampanjoiden aktivoiminen osoittaa ennakoivaa lähestymistapaa myynnin lisäämiseksi. On erittäin tärkeää olla kärsivällinen ja antaa tarjouksille aikaa tulla voimaan. Ajan ja jatkuvan ponnistelun myötä on hyvät mahdollisuudet nähdä positiivisia tuloksia ja myynnin kasvua Merkandin sivustolla.

Simon Terbovšek

Rakastin sitä..sääli, että myydään vain paljon eriä, he voisivat myydä vähemmän niille, jotka haluavat aloittaa ..se on vähän liioiteltua ..Merkandista ja erittäin hyvä meillä on kaikki mitä haluamme yhdessä paikassa ..I suosittelen, olen jo premium

Ana Lopes

Erittäin hyvä palvelu. Kun lähetän sähköpostia tai soitan tiettyä yritystä koskevan kysymyksen kanssa, saan aina rehellisen vastauksen. Näin vältyt huijareilta ja ne myös pidetään loitolla

Pascal Van muylem

Loistava verkkosivusto. Paljon tukkukauppiaita ja mahdollisuuksia. Kiitos, Olen löytänyt paljon ulkomaisia kauppiaita, joiden kanssa olen nyt luomassa jatkuvaa suhdetta.

TOMASZ PISAREK

Kokemukseni mukaan Mercandi on täynnä mahdollisuuksia, joka päivä olen onnellisempi, koska liityin Mercandiin, olen tavannut monia 100% luotettavia ja vakavia yrityksiä.

Manuel Eced Roldon

Olen erittäin vaikuttunut Merkandin tarjoamista mahdollisuuksista työskennellä suurten yritysten kanssa kaikkialla maailmassa. Voit kasvattaa tuotepohjaasi, paljon halvemmalla ja saada paljon korkeampi voittomarginaali, Merkandin kanssa kannattaa olla.

Manuel Eced Roldon

Hieno alusta! Suuri tuki – loistavat mahdollisuudet kehittyä ja verkostoitua! Olemme erittäin tyytyväisiä - näin löydämme asiakkaita kaikkialta maailmasta.

Lisa-Marie Birke

Se on erittäin hyvä sivusto niin yrityksille kuin yksityishenkilöille, heillä on kaikkea ja erittäin hyvillä hinnoilla jälleenmyyntiin, suosittelen sitä.

Jon Uriguen Lejarraga

Olen erittäin tyytyväinen, koska sinun ansiostasi saan yleiskuvan tukkumyyjistä, tarjouksista ja tuotteista. Se helpotti työtäni. Jatka samoin. Kiitos paljon

Αλεξάντρα Καναπίτσα

Alusta on erittäin hyvä ja siinä on paljon kauppiaita, sillä on myös hyviä tarjouksia ostettaviksi, mutta toivon, että kauppiaat poistavat jo myydyt, arkistoidut tarjoukset.

Aref Alhamad

Suosittelen Merkandin kaupankäyntialustaa. Vahva yritys, erittäin tarkat tilit. Nopea apu ongelman ratkaisemiseen. Sitoutuneet työntekijät, voit luottaa heidän tukeensa.

Małgorzata Januszkiewicz-Boczko

Helppokäyttöinen käyttöliittymä. Monikielinen asiakastuki Tiedustelut käsitellään ripeästi. Yhden vuoden sopimuksen jatkamisesta antaisin asiakkaille "ilmaisia pisteitä" bonuksena.

Horst Joerger
Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.