FLASH SALE
-30%
Jokaista REKISTERÖINTIÄ ja UUDISTAMISTA kohden
tarjouksia ei voi yhdistää
32 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 45 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Viitteet

Olen ollut tällä alustalla 60 päivää ja oloni on loistava, olen löytänyt joistakin tavaroista erinomaisia laatu-hintatarjouksia jopa minulle yksityishenkilönä.

Annamaria Mascolo

Pohjimmiltaan se on erittäin mukava alusta, paljon kontakteja löydettäväksi, mutta pieni haittapuoli on, että meillä ei ole takeita näiden kontaktien luotettavuudesta. Aluksi ajattelin, että voimme tehdä ostoksia tämän alustan kautta ja että se oli alusta, joka hallinnoi tapahtumaa asiakkaiden suojan varmistamiseksi. Mutta se ei ole sitä, yhteydenottoja on paljon, mutta parasta on etsiä toimittajia, joille voit mennä vahvistamaan niiden vakavuuden. Kaiken kaikkiaan pystyin löytämään tusina kontaktia tällä alustalla.

Ornelstel

Se on erittäin laaja alusta, tukkukauppiaana se auttaa minua paljon liiketoiminnassani, tapaan monia ihmisiä ympäri Eurooppaa uskomattomilla hinnoilla, suosittelen sitä 100 % x 100 %.

KinGSTocK Chaibi slu

Todella vahva alusta mainostaa itseäsi ja luoda uusia liikesuhteita. Kaikki on selvää ja ymmärrettävää. Toivon sinulle kaikkea hyvää kehityksessäsi ja parempien tulosten saavuttamisessa.

Žydrūnas Ambrazaitis

Tarjousten julkaiseminen sujuu erinomaisesti. Jos olemme saaneet asiakkaalta viestin, näemme sen kirjautuessamme Merkandiin. Saamme myös sähköpostin, jotta voimme vastata viesteihin nopeasti.

Muslum Durmus

Nopea vastaus ja hyvä palvelu! Laaja valikoima monia erilaisia tuotteita ympäri maailmaa. Testaan myyntivaihtoehtoa pian!

Sem van Eijndhoven - Return Trading

Super

Toprak Sedar

Erittäin tyytyväinen Merkandiin, tarjoukseni voivat tavoittaa koko maailman. Tarjoukset julkaistaan automaattisesti useilla kielillä, se on erittäin mielenkiintoista.

Sofia Franco

Ainutlaatuinen palvelu, olitpa myymässä tai ostamassa ammattialustaa. Myyjänä Merkandi antaa sinulle tilan, jossa ostajat ympäri maailman tunnistavat sinut.

Akram DJEBBARI

Todella hyvin tehty sivusto, apua tarvittaessa, luotettavat myyjät, pidän todella. Suosittelen, koska he voivat ostaa myös yksityishenkilöitä, ei vain yrityksiä

Maria Zarriello

Olemme olleet rekisteröityneet yli kuukauden ja olemme saaneet paljon tavarapyyntöjä ja tavannut uusia potentiaalisia asiakkaita. Suosittelen alustaa lämpimästi. - Italian bisnes

Giovanni Pomo

Erinomainen sivusto tukkukauppiaalle, asiakaspalvelu vastaa nopeasti, mahdollisuus saada hyvä asiakasverkosto alkuun, Suosittelen lämpimästi.

cfy

Kaikki on vain TÄYDELLISTÄ!! Minun on annettava erityiset kohteliaisuudet asiakassuhdeosastollesi. Kiitos, että olet niin ammattimainen ja ystävällinen. Jatka mitä teet pysyäksesi sellaisena. Henkilökohtaisella kunnioituksellani ja terveisin! Osman TURKMEN

Osman Turkmen

Kiitos paljon pääsystä alustalle. Mukava palvelu ja mahtavat ihmiset. Mekandi-alustan ansiosta sain pääsyn moniin tuotteisiin. Kiitos paljon.

Jakub Dziedziński

Mielestäni tämä on paras tukkumyyntisivusto. Loistava mahdollisuus meidän kaltaisille myyjille. Upeita tarjouksia, joita ei ole saatavilla muilla alustoilla. Olen erittäin tyytyväinen valintaani.

DIACONU PETRICA
Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.

;