Vanhojen hintojen viimeiset päivät
-30%
01.06.2023 nostamme palveluiden hintoja.
Viimeinen mahdollisuus hyödyntää nykyiset!

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 45 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Automaattisten päivitystarjousten säännöt

§1 Yleiset määräykset

 1. Urakoitsija - Merkandi LTD, jäljempänä Merkandi, kotipaikka Englannissa, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Tilaaja - yrittäjä tai yksityishenkilö, joka tilaa tarjousten automaattisen päivityspalvelun.
 3. Tarjousten automaattinen päivityspalvelu - jäljempänä palvelu - koostuu kunkin valitun tarjouksen - myynnin päivittämisestä verkkosivustolla tietyin väliajoin. Palvelun tarjoaa urakoitsija.
 4. Palvelun hinta - summa, joka Asiakkaan on maksettava tarjousten automaattisen päivityspalvelun suorittamisesta.

   

  §2 Tarjottavan palvelun laajuus

  1. Tilaaja tekee tilauksen tarjousten automaattisesta päivittämisestä Merkandin verkkosivujen kautta. Palvelun hinta näkyy palvelun tilaussivulla ja koskee alustalla julkaistujen myyntitarjousten toistaiseksi automaattista päivittämistä.
  2. Toimeksiantajan tilaaman palvelun maksamisen jälkeen toimeksisaaja saa viestin, joka vahvistaa palvelun aktivoinnin. Tästä hetkestä lähtien palvelu on aktiivinen ja Asiakas voi jatkaa palvelun sisällyttämistä jokaiseen julkaistuun ja äskettäin julkaistuun myyntitarjoukseen.
  3. Palvelu toimii täysin automaattisesti, ilman toimeksiantajan osallistumista.
  4. Asiakkaalla on oikeus vaatia palvelun sulkemista joksikin ajaksi ja uudelleenaktivointia milloin tahansa.
  5. Palvelu toimii ostohetkestä lähtien. Ennen ostoa julkaistuja myyntitarjouksia ei päivitetä automaattisesti. Näiden tarjousten palvelun on käynnistettävä toimeksiantajan itse.
  6. Palvelu on käytettävissä rajoittamattoman ajan sillä ehdolla, että sen käyttö on mahdollista vain, kun Päämiehellä on aktiivinen tili Merkandi-alustalla ja hänellä on aktiivinen myyntivaihtoehto.

    

   §3 Palauttaa

   1. Tilaaja voi saada suoritetun palvelun maksun palautuksen 100 kalenteripäivän kuluessa palvelun tilaamisesta. 100 kalenteripäivän kuluttua palvelun tilauksesta Toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
   2. Palautuksen ehtona on, että palvelua ei ole aloitettu. Palvelulomakkeen täytön jälkeen palautusoikeus lakkaa, lukuun ottamatta kohdassa mainittua tilannetta. 6 § 2 ja pt. 1, 2 ja 3 § 4.
   3. Hyvityksen saamiseksi Tilaajan tulee ottaa yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact.

     

    §4 Valitukset

    Toimeksisaaja mahdollistaa valitusmenettelyn aloittamisen seuraavissa tapauksissa:

    1. Huoltoa ei suoritettu ilmoitetussa ajassa, toimeksiantaja ilmoitti virheestä urakoitsijalle eikä tätä korjattu ilmoitetussa ajassa

     Valituksen tekemiseksi ota yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact. Rehtori on velvollinen ilmoittamaan valituksen sisällössä täydelliset tietonsa, yhteystietonsa, maksetun laskun numeron sekä ilmoittamaan vähintään yhden edellä mainituista tapauksista, jotka oikeuttavat Merkandin valitusmenettelyn aloittamiseen.
     Toimeksisaaja on velvollinen käsittelemään valituksen 30 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.

      

     §5 Loppumääräykset

     Asioissa, jotka eivät kuulu näiden sääntöjen soveltamisalaan, sovelletaan Merkandin yleisiä kaupallisia ehtoja ja asiaankuuluvia säädöksiä.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.