FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
13 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Palvelun PREMIUM-uskottavuustodistuksen säännöt

§1 Yleiset määräykset

 1. Urakoitsija - Merkandi LTD, jäljempänä Merkandi, kotipaikka Englannissa, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Päämies - PREMIUM-uskottavuustodistuspalvelun tilaava yrittäjä tai yksityinen henkilö.
 3. PREMIUM-uskottavuusvarmennepalvelu - jäljempänä palvelu, koostuu lisäkäyttäjävarmennuksesta Merkandin alustan aktiivisella myyntivaihtoehdolla ja sen sertifioinnista. Palvelun tarjoaa urakoitsija.
 4. Palvelun hinta - summa, joka Asiakkaan on maksettava PREMIUM-uskottavuusvarmennepalvelun tarjoamisesta.

  §2 Tarjottavan palvelun laajuus

  1. Tilaaja tilaa PREMIUM-uskottomuussertifikaattipalvelun Merkandin verkkosivujen kautta. Palvelun hinta on esitetty palvelun tilaussivulla ja se koskee yhtä Asiakkaan suorittamaa tarkistusta.
  2. Toimeksiantajan tilaaman palvelun maksamisen jälkeen toimeksisaaja saa vahvistusviestin. Tästä hetkestä lähtien toimeksiantajalla on rajoittamaton määrä aikaa täyttää palvelulomake, jossa hän toimittaa Toimeksisaajalle tarvittavat tiedot tarkastuksen aloittamiseksi.
  3. Palvelulomakkeen täyttämisen jälkeen toimeksiantaja aloittaa sen toteuttamisen 3 arkipäivän kuluessa sen täyttämisestä. Mikäli palvelun suorittamisen määräaikaa ei voida noudattaa, urakoitsija sitoutuu ilmoittamaan tästä välittömästi Toimeksiantajalle, jolloin ehdosta sovitaan toimeksiantajan ja toimeksisaajan välillä erikseen.
  4. Palvelu katsotaan suoritetuksi kahdessa tapauksessa:
   1. PREMIUM-uskottavuustodistuksen myöntämishetkellä, jos vahvistus onnistui
   2. PREMIUM-uskottavuustodistuksen myöntämättä jättämisen ajankohtana, jos vahvistus ei onnistunut.
   3. Toimeksisaaja varaa oikeuden pyytää toimeksiantajalta lisäasiakirjoja.
   4. Toimeksisaaja vakuuttaa tuhoavansa kaikki toimeksisaajan lähettämät asiakirjat 72 tunnin kuluessa tarkastuksen päättymisestä.
   5. Toimeksisaaja ilmoittaa tarkastuksen tuloksesta toimeksiantajalle sähköpostitse. Toimeksisaaja varaa oikeuden olla paljastamatta syytä, miksi PREMIUM-uskottavuustodistuksen ja\/tai todentamistiedot on evätty.
   6. Varmennusprosessi on toimeksisaajan liikesalaisuus.
   7. PREMIUM-uskottavuustodistuksen myöntämättä jättäminen ei oikeuta tilaajaa vaatimaan hyvitystä ostetusta palvelusta.
   8. Toimeksisaaja varaa oikeuden peruuttaa PREMIUM-uskottavuustodistus ilman syytä ilmoittamatta, jos hän saa ilmoituksen, joka heikentää toimeksiantajan uskottavuutta.
   9. PREMIUM-uskottavuustodistus myönnetään 5 vuodeksi.
   10. PREMIUM-uskottavuustodistuksen voimassaolo riippuu tiukasti Päämiehen tilin aktiivisesta tilasta Merkandi-alustalla.
   11. Toimeksisaaja varaa oikeuden Toimeksiantajan lisätarkastukseen koko todistuksen voimassaoloajan.
   12. Palvelu on käytettävissä rajoittamattoman ajan sillä ehdolla, että sen käyttö on mahdollista vain, kun Päämiehellä on aktiivinen tili Merkandi-alustalla ja hänellä on aktiivinen myyntivaihtoehto.
   13. Todistus voidaan toimittaa vain jollakin seuraavista kielistä: englanti, espanja, saksa, ranska, italia tai puola.

     

    §3 Palauttaa

    1. Tilaaja voi saada suoritetun palvelun maksun palautuksen 100 kalenteripäivän kuluessa palvelun tilaamisesta. 100 kalenteripäivän kuluttua palvelun tilauksesta Toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
    2. Palautuksen ehtona on, että palvelua ei ole aloitettu. Palvelulomakkeen täytön jälkeen palautusoikeus lakkaa, lukuun ottamatta kohdassa mainittua tilannetta. 6 § 2 ja pt. 1, 2 ja 3 §4.
    3. Hyvityksen saamiseksi Tilaajan tulee ottaa yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact.

      

     §4 Valitukset

     Toimeksisaaja mahdollistaa valitusmenettelyn aloittamisen seuraavissa tapauksissa:

     1. Palvelua ei voitu tarjota toimeksisaajan vuoksi, paitsi siinä tapauksessa, että PREMIUM-uskottavuustodistusta ei myönnetä tarkastuksen negatiivisen tuloksen vuoksi

      Valituksen tekemiseksi ota yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact. Rehtori on velvollinen ilmoittamaan valituksen sisällössä täydelliset tietonsa, yhteystietonsa, maksetun laskun numeron sekä ilmoittamaan vähintään yhden edellä mainituista tapauksista, jotka oikeuttavat Merkandin valitusmenettelyn aloittamiseen.
      Toimeksisaaja on velvollinen käsittelemään valituksen 30 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.
       

      §5 Vastuu

      Toimeksisaaja on vastuussa vain toimeksiantajan suorittamasta tarkastuksesta. Urakoitsija ei ole vastuussa sen luotettavuudesta välittömästi tarkastuksen jälkeen eikä koko sertifikaatin voimassaoloajan.

      §6 Loppumääräykset

      Asioissa, jotka eivät kuulu näiden sääntöjen soveltamisalaan, sovelletaan Merkandin yleisiä kaupallisia ehtoja ja asiaankuuluvia säädöksiä.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.