Vanhojen hintojen viimeiset päivät
-30%
01.06.2023 nostamme palveluiden hintoja.
Viimeinen mahdollisuus hyödyntää nykyiset!

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 45 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Palvelun säännöt STANDARD-uskotettavuustodistus

§1 Yleiset määräykset

 1. Urakoitsija - Merkandi LTD, jäljempänä Merkandi, kotipaikka Englannissa, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Toimeksiantaja - VAKIO-uskottavuustodistuspalvelun tilaava yrittäjä tai yksityinen henkilö.
 3. VAKIO-uskottavuusvarmennepalvelu - jäljempänä palvelu - koostuu lisäkäyttäjävarmennuksesta aktiivisella myyntivaihtoehdolla Merkandi-alustalla ja sen sertifioinnista. Palvelun tarjoaa urakoitsija.
 4. Palvelun hinta - summa, joka Asiakkaan on maksettava VAKIO-uskottavuusvarmennepalvelun tarjoamisesta.

  §2 Tarjottavan palvelun laajuus

  1. Tilaaja tilaa VAKIO-uskottavuustodistuspalvelun Merkandin verkkosivujen kautta. Palvelun hinta on esitetty palvelun tilaussivulla ja se koskee yhtä Asiakkaan suorittamaa tarkistusta.
  2. Toimeksiantajan tilaaman palvelun maksamisen jälkeen toimeksisaaja saa vahvistusviestin. Tästä hetkestä lähtien toimeksiantajalla on rajoittamaton määrä aikaa täyttää palvelulomake, jossa hän toimittaa Toimeksisaajalle tarvittavat tiedot tarkastuksen aloittamiseksi.
  3. Palvelulomakkeen täyttämisen jälkeen toimeksiantaja aloittaa sen toteuttamisen 3 arkipäivän kuluessa sen täyttämisestä. Mikäli palvelun suorittamisen määräaikaa ei voida noudattaa, urakoitsija sitoutuu ilmoittamaan tästä välittömästi Toimeksiantajalle, jolloin ehdosta sovitaan toimeksiantajan ja toimeksisaajan välillä erikseen.
  4. Palvelu katsotaan suoritetuksi kahdessa tapauksessa:
   1. STANDARDIN uskottavuustodistuksen myöntämishetkellä, jos tarkastus onnistui
   2. Luotettavuustodistuksen myöntämisestä kieltäytymishetkellä STANDARDI, jos tarkastus ei onnistunut.
   3. Toimeksisaaja varaa oikeuden pyytää toimeksiantajalta lisäasiakirjoja.
   4. Toimeksisaaja vakuuttaa tuhoavansa kaikki toimeksisaajan lähettämät asiakirjat 72 tunnin kuluessa tarkastuksen päättymisestä.
   5. Toimeksisaaja ilmoittaa tarkastuksen tuloksesta toimeksiantajalle sähköpostitse. Toimeksisaaja varaa oikeuden olla paljastamatta syytä, miksi VAKIO-uskottavuustodistuksen ja\/tai varmennustietojen myöntäminen on evätty.
   6. Varmennusprosessi on toimeksisaajan liikesalaisuus.
   7. VAKIO-uskottavuustodistuksen myöntämättä jättäminen ei oikeuta toimeksiantajaa vaatimaan hyvitystä ostetusta palvelusta.
   8. Toimeksisaaja varaa oikeuden ilman syytä peruuttaa STANDARD-uskottavuustodistus, jos hän saa ilmoituksen, joka heikentää toimeksiantajan uskottavuutta.
   9. STANDARD-uskottavuustodistus myönnetään vuodeksi.
   10. STANDARDin uskottavuussertifikaatin voimassaolo riippuu tiukasti Päämiehen tilin aktiivisesta tilasta Merkandi-alustalla.
   11. Toimeksisaaja varaa oikeuden Toimeksiantajan lisätarkastukseen koko todistuksen voimassaoloajan.
   12. Palvelu on käytettävissä rajoittamattoman ajan sillä ehdolla, että sen käyttö on mahdollista vain, kun Päämiehellä on aktiivinen tili Merkandi-alustalla ja hänellä on aktiivinen myyntivaihtoehto.

     

    §3 Palauttaa

    1. Tilaaja voi saada suoritetun palvelun maksun palautuksen 100 kalenteripäivän kuluessa palvelun tilaamisesta. 100 kalenteripäivän kuluttua palvelun tilauksesta Toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
    2. Palautuksen ehtona on, että palvelua ei ole aloitettu. Palvelulomakkeen täytön jälkeen palautusoikeus lakkaa, lukuun ottamatta kohdassa mainittua tilannetta. 6 § 2 ja pt. 1, 2 ja 3 §4.
    3. Hyvityksen saamiseksi Tilaajan tulee ottaa yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact.

     §4 Valitukset

     Toimeksisaaja mahdollistaa valitusmenettelyn aloittamisen seuraavissa tapauksissa:

     1. Palvelua ei voitu tarjota Toimeksisaajan vuoksi, paitsi siinä tapauksessa, että STANDARD-uskottavuustodistusta ei myönnetä tarkastuksen negatiivisen tuloksen vuoksi.

      Valituksen tekemiseksi ota yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:\/\/merkandi.pl\/contact. Rehtori on velvollinen ilmoittamaan valituksen sisällössä täydelliset tietonsa, yhteystietonsa, maksetun laskun numeron sekä ilmoittamaan vähintään yhden edellä mainituista tapauksista, jotka oikeuttavat Merkandin valitusmenettelyn aloittamiseen.
      Toimeksisaaja on velvollinen käsittelemään valituksen 30 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.
       

      §5 Vastuu

      Toimeksisaaja on vastuussa vain toimeksiantajan suorittamasta tarkastuksesta. Urakoitsija ei ole vastuussa sen luotettavuudesta välittömästi tarkastuksen jälkeen eikä koko sertifikaatin voimassaoloajan.

       

      §6 Loppumääräykset

      Asioissa, jotka eivät kuulu näiden sääntöjen soveltamisalaan, sovelletaan Merkandin yleisiä kaupallisia ehtoja ja asiaankuuluvia säädöksiä.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.