FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
10 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjousten takuukäännöksen säännöt

§1 Yleiset määräykset

 1. Urakoitsija - Merkandi LTD, jäljempänä Merkandi, kotipaikka Englannissa, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Päämies - yrittäjä tai yksityinen henkilö, joka tilaa tarjousten takuukäännöksen.
 3. Tarjousten takuukäännöspalvelu - jäljempänä palvelu - koostuu kunkin toimeksiantajan verkkosivuilla julkaiseman uuden myyntitarjouksen kääntämisestä. Palvelun tarjoaa urakoitsija.
 4. Palvelun hinta - summa, joka Asiakkaan on maksettava tarjotakseen taatun käännöksen tarjouksista.

   

  §2 Tarjottavan palvelun laajuus

  1. Tilaaja tilaa tarjousten takuukäännöksen Merkandin verkkosivujen kautta. Palvelun hinta esitetään palvelun tilaussivulla ja koskee alustalla julkaistujen myyntitarjousten taattua toistaiseksi voimassa olevaa käännöstä.
  2. Toimeksiantajan tilaaman palvelun maksamisen jälkeen toimeksisaaja saa viestin, joka vahvistaa palvelun aktivoinnin. Tästä hetkestä lähtien palvelu on aktiivinen ja kaikki myyntitarjoukset käännetään 3 tunnin kuluessa niiden julkaisusta riippumatta siitä, millä kielellä ne on julkaistu.
  3. Urakoitsija pidättää itsellään perustelluissa tapauksissa oikeuden pidentää tarjousten käännösaikaa 72 tuntiin. Tässä tapauksessa toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
  4. Toimeksisaaja ilmoittaa, että jos myyntitarjouksista ei ole käännöstä, toimeksiantaja ilmoittaa hänelle tästä välittömästi. Tässä tapauksessa toimeksisaajalla on 72 tuntia aikaa toimittaa käännös ja ratkaista ongelma. Jos Toimeksisaaja ei pysty ratkaisemaan ongelmaa määräajassa, toimeksiantajalla on oikeus vaatia ostetun palvelun palautusta. Hyvitys tapahtuu samassa muodossa kuin Asiakkaan suorittama maksu palvelusta. Jos palautus ei ole mahdollista, Toimeksisaaja ottaa yhteyttä Toimeksisaajaan muun palautustavan järjestämiseksi.
  5. Palvelu toimii täysin automaattisesti, ilman toimeksiantajan osallistumista.
  6. Asiakkaalla on oikeus vaatia palvelun sulkemista joksikin ajaksi ja uudelleenaktivointia milloin tahansa.
  7. Myyntitarjousten käännöspalvelu kääntää myyntitarjoukset mistä tahansa kielistä kaikille Merkandi-alustalla oleville.
  8. Urakoitsija käyttää palvelun tarjoamiseen automaattisia käännösjärjestelmiä, käännöksiä ei tee erikoistunut henkilökunta.
  9. Jos myyntitarjouksessa on hyvin vähän sisältöä ja\/tai lukuisia syntaksi-, kirjoitus-, kielioppi- tai tyylivirheitä, käännös ei ehkä ole mahdollista. Tällaisissa tapauksissa Asiakas ei ole vastuussa tarjotun palvelun puutteesta.
  10. Palvelu toimii ostohetkestä lähtien. Ennen ostoa julkaistuja myyntitarjouksia ei käännetä.
  11. Palvelu on käytettävissä rajoittamattoman ajan sillä ehdolla, että sen käyttö on mahdollista vain, kun Päämiehellä on aktiivinen tili Merkandi-alustalla ja hänellä on aktiivinen myyntivaihtoehto.

   §3 Palauttaa

   1. Tilaaja voi saada suoritetun palvelun maksun palautuksen 100 kalenteripäivän kuluessa palvelun tilaamisesta. 100 kalenteripäivän kuluttua palvelun tilauksesta Toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
   2. Palautuksen ehtona on, että palvelua ei ole aloitettu. Palvelulomakkeen täytön jälkeen palautusoikeus lakkaa, lukuun ottamatta kohdassa mainittua tilannetta. 6 § 2 ja pt. 1, 2 ja 3 §4.
   3. Hyvityksen saamiseksi Tilaajan tulee ottaa yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact.

    §4 Valitukset

    Toimeksisaaja mahdollistaa valitusmenettelyn aloittamisen seuraavissa tapauksissa:

    1. Huoltoa ei suoritettu ilmoitetussa ajassa, toimeksiantaja ilmoitti virheestä urakoitsijalle eikä tätä korjattu ilmoitetussa ajassa

     Valituksen tekemiseksi ota yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact. Rehtori on velvollinen ilmoittamaan valituksen sisällössä täydelliset tietonsa, yhteystietonsa, maksetun laskun numeron sekä ilmoittamaan vähintään yhden edellä mainituista tapauksista, jotka oikeuttavat Merkandin valitusmenettelyn aloittamiseen.
     Toimeksisaaja on velvollinen käsittelemään valituksen 30 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.
      

     §5 Vastuu

     Urakoitsija vastaa vain myyntitarjousten käännösten toimittamisesta. Koska myyntitarjoukset käännetään automaattisilla järjestelmillä, urakoitsija ei välttämättä ole vastuussa käännösten oikeellisuudesta ja siten niiden perusteella tehdyistä päätöksistä aiheutuvista seurauksista.

     §6 Loppumääräykset

     Asioissa, jotka eivät kuulu näiden sääntöjen soveltamisalaan, sovelletaan Merkandin yleisiä kaupallisia ehtoja ja asiaankuuluvia säädöksiä.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.