FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Käyttäjien välisten viestien käännöspalvelun säännöt

§1 Yleiset määräykset

 1. Urakoitsija - Merkandi LTD, jäljempänä Merkandi, kotipaikka Englannissa, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Päämies - yrittäjä tai yksityinen henkilö, joka tilaa käyttäjien välisen viestien käännöspalvelun.
 3. Käyttäjien välinen viestien käännöspalvelu - jäljempänä palvelu - muodostuu jokaisen Merkandi-järjestelmän lähettämän saapuvan ja lähtevän sähköpostin kääntämisestä viestin vastaanottajien kielelle. Palvelun tarjoaa urakoitsija.
 4. Palvelun hinta - summa, joka Asiakkaan on maksettava voidakseen tarjota käyttäjien välisen viestien käännöspalvelun.

   

  §2 Tarjottavan palvelun laajuus

  1. Tilaaja tilaa käyttäjien välisen viestien käännöspalvelun Merkandin verkkosivujen kautta. Palvelun hinta on esitetty palvelun tilaussivulla ja se koskee Asiakkaalle saapuvien ja lähtevien sähköpostien toistaiseksi kääntämistä molempien osapuolten äidinkielelle.
  2. Toimeksiantajan tilaaman palvelun maksamisen jälkeen toimeksisaaja saa viestin, joka vahvistaa palvelun aktivoinnin. Siitä hetkestä lähtien palvelu on aktiivinen ja kaikki viestit käännetään 3 tunnin sisällä niiden lähettämisestä tai vastaanottamisesta.
  3. Toimeksisaaja pidättää itsellään perustelluissa tapauksissa oikeuden pidentää viestin käännösaikaa 72 tuntiin. Tässä tapauksessa toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
  4. Toimeksisaaja ilmoittaa, että mikäli viestistä ei ole käännöstä, toimeksiantaja ilmoittaa hänelle tästä asiasta välittömästi. Tässä tapauksessa toimeksisaajalla on 72 tuntia aikaa toimittaa käännös ja ratkaista ongelma. Jos Toimeksisaaja ei pysty ratkaisemaan ongelmaa määräajassa, toimeksiantajalla on oikeus vaatia ostetun palvelun palautusta. Hyvitys tapahtuu samassa muodossa kuin Asiakkaan suorittama maksu palvelusta. Jos palautus ei ole mahdollista, Toimeksisaaja ottaa yhteyttä Toimeksisaajaan muun palautustavan järjestämiseksi.
  5. Palvelu toimii täysin automaattisesti, ilman toimeksiantajan osallistumista.
  6. Asiakkaalla on oikeus vaatia palvelun sulkemista joksikin ajaksi ja uudelleenaktivointia milloin tahansa.
  7. Viestinkäännöspalvelu kääntää viestit mistä tahansa kielestä viestin vastaanottajan kielelle.
  8. Urakoitsija käyttää palvelun tarjoamiseen automaattisia käännösjärjestelmiä, käännöksiä ei tee erikoistunut henkilökunta.
  9. Lyhytsanomien ja\/tai lukuisten syntaktisten, oikeinkirjoitus-, kielioppi- tai tyylivirheiden osalta käännös ei ehkä ole mahdollista. Tällaisissa tapauksissa Asiakas ei ole vastuussa tarjotun palvelun puutteesta.
  10. Palvelu toimii ostohetkestä lähtien. Viestejä, jotka on vaihdettu ennen sen ostamista, ei käännetä.
  11. Palvelu on käytettävissä rajoittamattoman ajan sillä ehdolla, että sen käyttö on mahdollista vain, kun Päämiehellä on aktiivinen tili Merkandi-alustalla ja hänellä on aktiivinen myyntivaihtoehto.

    

   §3 Palauttaa

   1. Tilaaja voi saada suoritetun palvelun maksun palautuksen 100 kalenteripäivän kuluessa palvelun tilaamisesta. 100 kalenteripäivän kuluttua palvelun tilauksesta Toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
   2. Palautuksen ehtona on, että palvelua ei ole aloitettu. Palvelulomakkeen täytön jälkeen palautusoikeus lakkaa, lukuun ottamatta kohdassa mainittua tilannetta. 6 § 2 ja pt. 1, 2 ja 3 §4.
   3. Hyvityksen saamiseksi Tilaajan tulee ottaa yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact.

     

    §4 Valitukset

    Toimeksisaaja mahdollistaa valitusmenettelyn aloittamisen seuraavissa tapauksissa:

    1. Huoltoa ei suoritettu ilmoitetussa ajassa, toimeksiantaja ilmoitti virheestä urakoitsijalle eikä tätä korjattu ilmoitetussa ajassa

     Valituksen tekemiseksi ota yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact. Rehtori on velvollinen ilmoittamaan valituksen sisällössä täydelliset tietonsa, yhteystietonsa, maksetun laskun numeron sekä ilmoittamaan vähintään yhden edellä mainituista tapauksista, jotka oikeuttavat Merkandin valitusmenettelyn aloittamiseen.
     Toimeksisaaja on velvollinen käsittelemään valituksen 30 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.

     §5 Vastuu

     Toimeksisaaja on vastuussa vain viestin käännöksen toimittamisesta. Toimeksisaaja toimittaa myös viestin lähdetekstin, jotta toimeksiantaja voi lukea sen. Koska viestit käännetään automaattisilla järjestelmillä, toimeksisaaja ei ole vastuussa käännösten oikeellisuudesta eikä siten niiden perusteella tehtyjen päätösten seurauksista.


     §6 Loppumääräykset

     Asioissa, jotka eivät kuulu näiden sääntöjen soveltamisalaan, sovelletaan Merkandin yleisiä kaupallisia ehtoja ja asiaankuuluvia säädöksiä.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.