FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Urakoitsijan varmennuspalvelun säännöt

§1 Yleiset määräykset

 1. Urakoitsija - Merkandi LTD, jäljempänä Merkandi, kotipaikka Englannissa, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Toimeksiantaja - yrittäjä tai urakoitsijavarmennuspalvelun tilaava yksityinen henkilö.
 3. Toimeksisaajan varmennuspalvelu - jäljempänä palvelu, koostuu toimeksiantajan osoittaman urakoitsijan varmentamisesta ja sen jälkeen hänelle toimittamisesta raportilla, joka sisältää kaikki löydetyt tiedot, jotka voivat auttaa toimeksiantajaa päätöksenteossa yhteistyöstä valitun urakoitsijan kanssa. Palvelun tarjoaa urakoitsija.
 4. Palvelun hinta - summa, joka toimeksiantajan on maksettava suorittaakseen urakoitsijan varmennuspalvelun.

   

  §2 Tarjottavan palvelun laajuus

  1. Tilaaja tekee urakoitsijavarmennuspalvelun tilauksen Merkandin verkkosivujen kautta. Palvelun hinta on esitetty palvelun tilaussivulla ja se koskee yhden toimeksiantajan ilmoittaman urakoitsijan varmentamista.
  2. Toimeksiantajan tilaaman palvelun maksamisen jälkeen toimeksisaaja saa vahvistusviestin. Tästä hetkestä lähtien toimeksiantajalla on rajoittamaton määrä aikaa täyttää palvelulomake, jossa hän toimittaa Toimeksisaajalle tarvittavat tiedot varmennetusta urakoitsijasta, jonka hän haluaa todentaa.
  3. Palvelulomakkeen täyttämisen jälkeen toimeksiantaja aloittaa sen toteuttamisen 3 arkipäivän kuluessa sen täyttämisestä. Mikäli palvelun suorittamisen määräaikaa ei voida noudattaa, urakoitsija sitoutuu ilmoittamaan tästä välittömästi Toimeksiantajalle, jolloin ehdosta sovitaan toimeksiantajan ja toimeksisaajan välillä erikseen.
  4. Palvelu katsotaan suoritetuksi, kun asiakkaalle on lähetetty varmennusraportti, joka sisältää:
   1. urakoitsijan perustiedot, kuten osoite, maa, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet, oikeudellinen muoto jne.
   2. tiedot tärkeimmistä riskitekijöistä
   3. tiedot hallituksesta, osakkeenomistajista ja yhtiön historiasta
   4. tiedot yrityksen yksittäisten toiminta-alueiden tarkastuksen tuloksista
   5. urakoitsijan arviointi
   6. Toimeksisaaja lähettää kaikki haetut tiedot sillä ehdolla, että kaikki yllä oleva luettelo ei välttämättä ole saatavilla. Toimeksisaaja lähettää kaikki tiedot toimeksiantajan käyttäjätilillä antamaan tai toimeksisaajan varmennuspalvelua tilattaessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.<\/li>
   7. Jos Toimeksisaaja ei pysty varmistamaan toimeksiantajan ilmoittamaa toimeksisaajaa, palvelusta maksettu summa palautetaan Toimeksiantajan tilille 3 arkipäivän kuluessa. Hyvitys tapahtuu samassa muodossa kuin Asiakkaan suorittama maksu palvelusta. Jos palautus ei ole mahdollista, Toimeksisaaja ottaa yhteyttä Toimeksisaajaan muun palautustavan järjestämiseksi.
   8. Palvelu on käytettävissä rajoittamattoman ajan sillä ehdolla, että sen käyttö on mahdollista vain, kun Toimeksiantajalla on aktiivinen tili Merkandi-alustalla.
   9. Vahvistusraportti voidaan toimittaa vain jollakin seuraavista kielistä: englanti, espanja, saksa, ranska, italia tai puola.

     

    §3 Palauttaa

    1. Tilaaja voi saada suoritetun palvelun maksun palautuksen 100 kalenteripäivän kuluessa palvelun tilaamisesta. 100 kalenteripäivän kuluttua palvelun tilauksesta Toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
    2. Palautuksen ehtona on, että palvelua ei ole aloitettu. Palvelulomakkeen täytön jälkeen palautusoikeus lakkaa, lukuun ottamatta kohdassa mainittua tilannetta. 6 § 2 ja pt. 1, 2 ja 3 §4.
    3. Hyvityksen saamiseksi Tilaajan tulee ottaa yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact.

      

     §4 Valitukset

     Toimeksisaaja mahdollistaa valitusmenettelyn aloittamisen seuraavissa tapauksissa:

     1. Toimeksisaaja ei suorittanut palvelua todentamisraportin toimituspäivänä asetetussa määräajassa.
     2. Tilaaja sai tarkastusraportin muusta kuin tilauksessa mainitusta urakoitsijasta.

      Valituksen tekemiseksi ota yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact. Rehtori on velvollinen ilmoittamaan valituksen sisällössä täydelliset tietonsa, yhteystietonsa, maksetun laskun numeron sekä ilmoittamaan vähintään yhden edellä mainituista tapauksista, jotka oikeuttavat Merkandin valitusmenettelyn aloittamiseen.
      Toimeksisaaja on velvollinen käsittelemään valituksen 30 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.

      §5 Vastuu

      Urakoitsija vastaa vain tarkastusraportin toimittamisesta tilaajalle. Raportti on laadittu äärimmäisellä huolellisuudella luotettaviin lähteisiin perustuen, mutta urakoitsija ei ole vastuussa urakoitsijan luotettavuudesta tai raportissa olevien tietojen oikeellisuudesta ja ajantasaisuudesta. Urakoitsija vakuuttaa, että urakoitsijan luokitus on yhteenveto kaikista tehdyistä tarkastuksista. Urakoitsijan myönteinen arvio ei tarkoita, että yhteistyössä urakoitsijan kanssa ei olisi riskiä. Siksi asiakas sitoutuu yhteistyöhön ja toteuttaa kaikki liiketoimet vastapuolen kanssa omalla vastuullaan.

       

      §6 Loppumääräykset

      Asioissa, jotka eivät kuulu näiden sääntöjen soveltamisalaan, sovelletaan Merkandin yleisiä kaupallisia ehtoja ja asiaankuuluvia säädöksiä.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.