FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tavarahakupalvelun säännöt

§1 Yleiset määräykset

 1. Urakoitsija - Merkandi LTD, jäljempänä Merkandi, kotipaikka Englannissa, Unit 4E, Enterprise Court, S63 5DB Rotherham.
 2. Tilaaja - tavaranhakupalvelun tilaava yrittäjä tai yksityinen henkilö.
 3. Tuotehakupalvelu - jäljempänä palvelu, koostuu toimittajien etsimisestä tietyille tavaroille Toimeksiantajan puolesta, minkä jälkeen hänelle toimitetaan yhteystiedot ja mahdolliset lisätiedot, joita tarvitaan yhteydenottoon myyjään ja tavaran ostamiseen. Palvelun tarjoaa urakoitsija.
 4. Palvelun hinta - summa, joka Asiakkaan on maksettava tavaranhakupalvelun suorittamisesta.

   

  §2 Tarjottavan palvelun laajuus

  1. Tilaaja tekee tavaranhakupalveluun tilauksen Merkandin verkkosivujen kautta. Palvelun hinta on esitetty palvelun tilaussivulla ja se koskee yhden tuotteen hakua asiakkaan toiveiden mukaisesti.
  2. Toimeksiantajan tilaaman palvelun maksamisen jälkeen toimeksisaaja saa vahvistusviestin. Tästä hetkestä lähtien toimeksiantajalla on rajoittamaton määrä aikaa täyttää palvelulomake, jossa hän toimittaa Toimeksisaajalle tilattavan tavaran erittelyn.
  3. Palvelulomakkeen täyttämisen jälkeen toimeksiantaja aloittaa sen toteuttamisen 3 arkipäivän kuluessa sen täyttämisestä. Mikäli palvelun suorittamisen määräaikaa ei voida noudattaa, urakoitsija sitoutuu ilmoittamaan tästä välittömästi Toimeksiantajalle, jolloin ehdosta sovitaan toimeksiantajan ja toimeksisaajan välillä erikseen.
  4. Palvelu katsotaan suoritetuksi, kun Asiakkaalle on lähetetty seuraavat tiedot löydetyistä tarjouksista:
   1. myyjän Internet-osoite
   2. Etsityn tavaran Internet-osoite
   3. Myyjän yhteystiedot (mukaan lukien puhelinnumero, sähköpostiosoite, varastoosoite, yrityksen\/myyjän nimi jne.)
   4. haetun tuotteen kuvaus tiedoilla (hinta, vähimmäistilaus, tarjouksen tiedot, takuu jne.)
   5. Toimeksisaaja lähettää kaikki haetut tiedot sillä ehdolla, että kaikki yllä oleva luettelo ei välttämättä ole saatavilla. Toimeksisaaja lähettää kaikki tiedot toimeksiantajan käyttäjätilillä ilmoittamaan tai tavaranhakupalvelua tilattaessa ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen.
   6. Mikäli Toimeksisaaja ei löydä tarjouksia toimeksiantajan etsimistä tavaroista, palvelusta maksettu summa palautetaan toimeksiantajan tilille 3 arkipäivän kuluessa. Hyvitys tapahtuu samassa muodossa kuin Asiakkaan suorittama maksu palvelusta. Jos palautus ei ole mahdollista, Toimeksisaaja ottaa yhteyttä Toimeksisaajaan muun palautustavan järjestämiseksi.
   7. Palvelu on käytettävissä rajoittamattoman ajan sillä ehdolla, että sen käyttö on mahdollista vain, kun Toimeksiantajalla on aktiivinen tili Merkandi-alustalla.

    §3 Palauttaa

    1. Tilaaja voi saada suoritetun palvelun maksun palautuksen 100 kalenteripäivän kuluessa palvelun tilaamisesta. 100 kalenteripäivän kuluttua palvelun tilauksesta Toimeksiantajalla ei ole oikeutta hyvitykseen.
    2. Palautuksen ehtona on, että palvelua ei ole aloitettu. Palvelulomakkeen täytön jälkeen palautusoikeus lakkaa, lukuun ottamatta kohdassa mainittua tilannetta. 6 § 2 ja pt. 1, 2 ja 3 §4.
    3. Hyvityksen saamiseksi Tilaajan tulee ottaa yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun, jonka yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact.

      

     §4 Valitukset

     Toimeksisaaja mahdollistaa valitusmenettelyn aloittamisen seuraavissa tapauksissa:

     1. Toimeksisaaja ei toimittanut palvelua tavaroiden tarjousten toimituspäivänä asetetussa määräajassa.
     2. Toimeksisaaja ei voi ottaa yhteyttä mihinkään toimeksisaajan ilmoittamaan myyjään
     3. Asiakas on saanut tarjouksia muista kuin tilauksessa mainituista tuotteista.

      Valituksen tekemiseksi ota yhteyttä Merkandin asiakaspalveluun. Yhteystiedot löytyvät nettisivun Yhteystiedot-välilehdestä: https:merkandi.fi/contact. Rehtori on velvollinen ilmoittamaan valituksen sisällössä täydelliset tietonsa, yhteystietonsa, maksetun laskun numeron sekä ilmoittamaan vähintään yhden edellä mainituista tapauksista, jotka oikeuttavat Merkandin valitusmenettelyn aloittamiseen.
      Toimeksisaaja on velvollinen käsittelemään valituksen 30 päivän kuluessa hakemuksen vastaanottamisesta.
       

      §5 Vastuu

      Urakoitsija vastaa vain tarjoustietojen ja toimittajien yhteystietojen toimittamisesta tilaajalle. Urakoitsija ei vastaa toimittajien luotettavuudesta tai tarjouksissa ilmoitettujen tietojen oikeellisuudesta. Urakoitsija vakuuttaa, että hän ei ole varmentanut ilmoitettuja toimittajia, joten tilaaja sitoutuu yhteistyöhön ja suorittaa kaikki liiketoimet omalla vastuullaan.

       

      §6 Loppumääräykset

      Asioissa, jotka eivät kuulu näiden sääntöjen soveltamisalaan, sovelletaan Merkandin yleisiä kaupallisia ehtoja ja asiaankuuluvia säädöksiä.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.