FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
1 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Auton osat tukkumyynti

(239 tarjoukset)

Jos etsit luotettavaa lähdettä auton osille, tutustu Merkandin tarjouksiin. Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia auton osia tunnetuilta merkeiltä. Osta auton osat tukkumyynti erittäin alennetuilla hinnoilla luotettavilta toimittajilta, jotka sijaitsevat eri maissa.

Auton osat tukkumyynti - helppo ja kätevä pääsy

Auton osat ovat olennainen osa autoalaa. Jos haluat laajentaa tarjontaasi niillä, tutustu Merkandin tarjouksiin. Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia auton osia, mukaan lukien moottorit, vaihteistot, jarrut, jousitusjärjestelmät ja paljon muuta. Kaikki ne ovat saatavilla tukkuhinnoin, mikä säästää sinulle rahaa ja lisää voittojasi.

Monet kauppapaikkamme tuotteista tulevat realisointivarastoista, selvitysmyynneistä, yli varastosta tai asiakaspalautuksista. Tämä tarkoittaa, että voit ostaa ne erittäin alennetuilla hinnoilla. Älä missaa tätä mahdollisuutta!

Auton varaosat myyjät - löydä ne Merkandilta

Merkandi on B2B-kauppapaikka, joka yhdistää ostajat myyjiin. Ostosten tekemiseksi sinun on luotava tili alustallemme. Tämän avulla voit tarkastella yksittäisten myyjien yhteystietoja ja ottaa heihin suoraan yhteyttä. Tämän ansiosta voit keskustella kaupan yksityiskohdista ja sopia kaupan ehdoista.

Alustamme on saatavilla monilla kielillä, mikä helpottaa kommunikointia eri maiden toimittajien kanssa. Sinun ei tarvitse huolehtia kielimuurista. Olemme hoitaneet sen puolestasi.

Etsi auton varaosat myyjät Merkandilta ja laajenna tuotevalikoimaasi. Hyödynnä alustallamme saatavilla olevia lukuisia tarjouksia ja osta auton osat erittäin alennetuilla hinnoilla. Meidän kanssamme säästät aikaa ja rahaa. Pystyt myös solmimaan uusia liikesuhteita ja laajentamaan yhteystietoverkostoasi. Älä epäröi ja liity meihin nyt!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.