FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
1 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Crocs tukkumyynti

(9 tarjoukset)

Ei ole epäilystäkään siitä, että mukavat Crocsit ovat jo saavuttaneet kulttiseuraajansa. Niitä käyttävät naiset, miehet ja lapset kaikkialla maailmassa, riippumatta iästä ja pukeutumistyylistä. Kevyet kenkien suosio ei ole haalistunut vuodenaikojen vaihtuessa, huolimatta muuttuvista trendeistä. Haluatko ostaa niitä raskaasti alennetuilla hinnoilla ja suurissa määrissä? Hyödynnä Merkandin tarjous. Crocs tukku odottaa sinua täällä.

Tukkukauppa Crocs - helppo pääsy lukuisiin tarjouksiin

Crocsit ovat käytännöllisiä, mutta silti tyylikkäitä. Se on houkutteleva muotoilu yhdistettynä korkeaan toiminnallisuuteen, joka on tehnyt niistä niin suosittuja. Niiden omistaminen tarjouksissasi voi lisätä nykyisten asiakkaiden kiinnostusta ja houkutella uusia. Etsitkö lähdettä yrityksesi tarvikkeille? B2B-kaupankäyntialustallamme löydät tarjouksia erilaisilta tukkukauppiailta ympäri maailmaa.

Voit ostaa irtotavarana Crocseja eri kokoisina ja värisinä täältä. Lukuisien tilaisuuksien joukosta löydät Crocsit kesäksi ja talveksi. Monet niistä tulevat asiakkaiden palautuksista ja loppuunmyynneistä. Siksi niiden hinnat ovat niin houkuttelevia.

Crocs tukkumyyjät - kaikki samassa paikassa

Varmasti sinulle sattuu viettämään paljon aikaa etsimällä luotettavia toimittajia yrityksellesi. On kuitenkin yksinkertaisempi tapa. Sen sijaan, että etsisit aikaa vievää hakua verkossa, käytä alustaamme. Löydät Crocs jälleenmyyjän täältä nopeasti, säästäen paljon energiaa. Merkandilla saatavilla olevat tarjoukset tulevat toimittajilta eri maista. Jotta ostajien ja myyjien välinen vuorovaikutus olisi helpompaa, alusta toimii useilla kielillä. Joten sinun ei tarvitse huolehtia väärinkäsityksistä tai muista viestinnän vaikeuksista.

Kuinka se toimii? Ennen kuin voit ottaa suoraan yhteyttä Crocsin myyjään, ota hetki aikaa luoda tili alustallemme. Ilman sitä et voi suorittaa kauppaa. Se johtuu siitä, että vain rekisteröityneet käyttäjät voivat nähdä toimittajien yhteystiedot ja siten solmia liikesuhteita heidän kanssaan.

Crocs tukkukauppa kaupankäyntialustan kautta

Merkandin kaupankäyntialustan käyttäminen toimittajien kanssa yhteydenpitoon on tapa lisätä kaupan turvallisuutta ja laajentaa liiketoimintakontaktien luetteloa. Parantamalla tarjoustaan ​​ikonisilla brändikengillä voit saavuttaa kilpailuetua kilpailijoillesi ja lisätä markkinamenestyksesi mahdollisuuksia.

Selaa lukuisia tarjouksia ja hyödynnä niistä edullisimmat. Osta mukavasti, riippumatta etäisyydestä tai kielestä. Solmi suhteita Crocs tukkumyyjien kanssa verkkosivustomme kautta. Luo tili nyt!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.