FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Selvitystila huonekalut

(17 tarjoukset)

Huonekaluteollisuus kasvaa jatkuvasti, ja sitä myötä myös huonekalujen tukkukaupan tarve. Merkandilla voit löytää tarjouksia huonekalujen selvitystilasta, huonekalujen palautuspaketeista ja sekalaisten huonekalujen tukkukaupasta. Kaikki yhdessä paikassa ja edulliseen hintaan. Löydä itsellesi uusi toimituslähde ja verkostoidu kauppiaiden kanssa ympäri maailmaa. Selaa tarjouksia ja valitse parhaat, aloita nyt!

Huonekalut tukku - hanki huonekaluja tukkukaupasta

Etsitkö tapaa säästää uusien huonekalujen hankinnassa kauppaasi? Olet tullut oikeaan paikkaan. Merkandilla, B2B-kaupankäyntialustalla, löydät lukuisia tarjouksia huonekalujen tukkukaupasta. Voit ostaa ne huomattavasti alennettuun hintaan, ja niiden laatu on erinomainen. Monien tarjousten joukosta löydät erilaisia huonekalutyylejä, mukaan lukien modernit, klassiset ja vintagetyylit.

Hyödynnä Merkandin tarjoamat houkuttelevat tarjoukset laajentaaksesi huonekaluvalikoimaasi. B2B-kaupankäyntialustamme tavoitteena on yhdistää ostajat myyjiin kaikkialla maailmassa. Riippumatta etäisyydestä ja viestintäesteistä, helpotamme sinua löytämään luotettavia toimittajia, jotka tarjoavat korkealaatuisia tuotteita edulliseen hintaan.

Huonekalujen selvitystila - monipuolisia vaihtoehtoja yrityksellesi

Merkandilla löydät huonekalujen selvitystilan, joka on loistava valinta kaikille, jotka haluavat säästää uusissa tuotteissa. Nämä tuotteet tulevat eri lähteistä, mukaan lukien asiakaspalautukset, ylituotannot tai selvitysmyynnit. Huolimatta siitä, että ne on palautettu tai aiemmin käytetty, ne ovat edelleen erinomaisessa kunnossa ja voidaan myydä voitolla. Näe itse houkuttelevat hinnat ja laaja tuotevalikoima tarjolla.

Merkandin kautta voit myös ostaa sekalaista huonekalutukkua. Tämä tarkoittaa, että voit löytää erilaisia huonekaluja, kuten pöytiä, tuoleja, nojatuoleja ja sohvia, kaikki yhdessä paikassa. Tämä mahdollistaa kauppasi tarjonnan monipuolistamisen, uusien asiakkaiden houkuttelemisen ja voittojen lisäämisen.

Hyödynnä mahdollisuus ostaa huonekaluja tukkukaupasta. Rekisteröidy käyttäjäksi kaupankäyntialustallamme nähdäksesi tukkumyyjien yhteystiedot ja tehdäksesi suoria ostoksia. Merkandi on täydellinen ratkaisu niille, jotka haluavat lisätä tarjolla olevien tuotteiden monipuolisuutta samalla kun vähennetään hankintakustannuksia. Liity nyt mukaan ja hyödy houkuttelevista tarjouksistamme!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.