FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tukkumyynti langat

(141 tarjoukset)
LANGAT....... G 23/2
1,00 € - 20% 1,25 € /kilogramma Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 1,00 €

LANGAT....... G 23/2

5500 kpl.
Uusi
Hienot langat G 23/7
1,00 € - 20% 1,25 € /kilogramma Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 1,00 €

Hienot langat G 23/7

39000 kpl.
Uusi

Lanka on neulonnan ja virkkaamisen ydinosa. Se on harrastus, joka vetoaa eri-ikäisiin ja sukupuoliin. Jos olet jälleenmyyjä tai toimit neulontateollisuudessa, luotettavan langan tukkumyyjän löytäminen on välttämätöntä. Merkandilla tarjoamme lukuisia tukkutarjouksia. Hyödynnä B2B-kauppapaikkaamme ostamaan suuria määriä alennetuilla hinnoilla.

Tukkumyynnin langat - löydä parhaat diilit luotettavilta toimittajilta

Merkandi on B2B-kauppapaikka, joka liittää yhteen ostajat ja myyjät eri puolilta maailmaa. Tarjoamme monia langan tukkukaupan tarjouksia huomattavasti alennetuilla hinnoilla. Tuotteemme tulevat luotettavilta myyjiltä maailmanlaajuisesti, tarjoten erilaisia lankatyyppejä, värejä ja kokoja.

Suurien lankaerien ostaminen on erinomainen tapa säästää rahaa ja kasvattaa liiketoimintaasi. Voit varastoida erilaisia lankatyyppejä, kuten villaa, puuvillaa, akryylia ja paljon muuta. Tutustu kauppapaikkamme tarjouksiin ja valitse itsellesi parhaat. Monet tuotteemme tulevat alennusmyynneistä tai likvidaatiovarastoista, mikä tekee niiden hinnoittelusta entistä houkuttelevampaa.

Tukkumyyntilankojen löytäminen - hyödynnä mahdollisuudet

Ostaaksesi tuotteita, sinun on ensin luotava tili kauppapaikallemme. Tämä antaa sinulle pääsyn lankojen myyjien yhteystietoihin, jotta voit ottaa heihin yhteyttä suoraan. Keskustele kaupan yksityiskohdista, esitä kysymyksiä ja neuvottele hinnoista. Merkandin avulla voit ostaa tukkumyyntilankoja luotettavilta toimittajilta, ilman huolta kaupan turvallisuudesta. Kauppapaikkamme on monikielinen, mikä helpottaa ostajien ja myyjien välistä viestintää. Voit ottaa yhteyttä myyjiin eri maista ympäri maailmaa ja ostaa lankoja suurissa erissä, riippumatta etäisyydestä tai kielimuureista.

Käytä Merkandia löytääksesi uusia kumppaneita yrityksellesi. Laajenna liikekontaktien verkostoasi ja lisää mahdollisuuksiasi menestyä markkinoilla. Avullamme voit löytää luotettavia tukkumyyntilankojen myyjiä ja varastoida laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Tukkumyyntilangat Merkandilla ovat loistava tilaisuus parantaa tarjontaasi ja houkutella lisää asiakkaita. Hyödynnä kauppapaikkaamme ostaaksesi suurissa erissä ja saadaksesi parhaat hinnat. Liity nyt mukaan ja aloita tarjousten selaaminen sivustollamme!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.