FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Lattialaatat irtotavarana

(12 tarjoukset)
Lattialaatat
19,00 € - 20% 24,00 € /m2 Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 19,00 €

Lattialaatat

88 kpl.
Uusi
Seinä- ja lattialaatat
19,00 € - 17% 23,00 € /m2 Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 19,00 €
Neuvoteltavissa

Seinä- ja lattialaatat

138 kpl.
Uusi
Seinä- ja lattialaatat
21,00 € - 16% 25,00 € /m2 Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 21,00 €
Neuvoteltavissa

Seinä- ja lattialaatat

88 kpl.
Uusi
Seinä- ja lattialaatat
19,00 € - 17% 23,00 € /m2 Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 19,00 €
Neuvoteltavissa

Seinä- ja lattialaatat

138 kpl.
Uusi
Seinälaatat
24,00 € - 14% 28,00 € /m2 Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 24,00 €
Neuvoteltavissa

Seinälaatat

110 kpl.
Uusi

Lattialaatat ovat jokaisen kodin avainelementti. Ne eivät ainoastaan palvele käytännöllistä tarkoitusta, vaan niillä on myös koristeellinen funktio. Merkandilla löydät laajan valikoiman lattialaattoja tukkuhintaan. Ne tulevat luotettavilta toimittajilta ympäri maailmaa. Voit olla varma, että löydät tuotteita, jotka monipuolistavat tarjontaasi ja auttavat sinua houkuttelemaan uusia asiakkaita.

Lattialaatat - monipuoliset tarjoukset yhdessä paikassa

Lattialaatat ovat loistava tapa lisätä luonnetta kotiisi. Niitä on saatavilla monissa eri tyyleissä, väreissä ja kuvioissa. Merkandilla löydät erittäin laajan valikoiman lattialaattoja tukkuhintaan. Ne ovat saatavilla eri kokoisina ja materiaaleina, mukaan lukien keraaminen, posliini ja luonnonkivi. Voit valita klassisista, minimalistisista malleista tai koristeellisista, silmiinpistävistä kuvioista. Monipuolisten tarjousten ansiosta kaupankäyntialustallamme löydät varmasti jotain, joka vastaa asiakkaidesi tarpeita.

 

Kaupankäyntialustamme avulla voit löytää uusia toimituslähteitä hetkessä. Voit myös laajentaa kontaktiverkostoasi vaivattomasti ja solmia pitkäaikaisia liikesuhteita eri maista tulevien tukkumyyjien kanssa. Tämä mahdollistaa laajemman tuotevalikoiman tarjoamisen asiakkaillesi. Voit myös lisätä markkinamenestyksesi mahdollisuuksia. Hyödynnä monipuoliset tarjoukset Merkandilla ja osta lattialaattoja tukkuhintaan edulliseen hintaan.

Tukkuhintaisten keraamisten laattojen toimittajat - läheltä ja kaukaa

Ostaaksesi lattialaattoja tukkuhintaan, sinun on luotava tili Merkandille. Tämä antaa sinulle helpon pääsyn toimittajien yhteystietoihin. Voit sitten ottaa heihin suoraan yhteyttä ja keskustella kaupan yksityiskohdista. Kaupankäyntialustamme on saatavilla monilla eri kielillä, mikä helpottaa kommunikointia eri maiden toimittajien kanssa. Voit myös luottaa transaktioidesi turvallisuuteen. Merkandi tekee yhteistyötä vain tarkastettujen, luotettavien toimittajien kanssa.

Tukkuhintaisten keraamisten laattojen toimittajat odottavat sinua Merkandilla. Älä odota enää, liity meihin jo tänään. Luo tili kaupankäyntialustallemme ja aloita monipuolisten tarjousten selaaminen. Löydät varmasti jotain itsellesi. Aloita nyt!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.