FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Polo-paitojen jakelijat

(75 tarjoukset)

Polo-paitoja ovat klassinen ja ajaton osa miesten vaatetusta. Muoti niille ei koskaan katoa. Ne ovat mukavia ja sopivat täydellisesti rentoon tyyliin. Haluatko rikastuttaa valikoimaasi niillä? Hyödynnä lukuisia tarjouksia kauppapaikallamme. Täältä löydät brändättuja ja samalla edullisia polo-paitoja tukkukauppa monissa houkuttelevissa malleissa.

Polo-paitojen tukkumyynti - osta alhaisin hinnoin

Merkandi auttaa sinua lyhentämään merkittävästi etsintääsi laadukkaista tuotteista ja luotettavista toimittajista. Kauppapaikallemme odottavat sinua eri maailman maiden tarjoukset, kaikki samassa paikassa. Tämä säästää paljon aikaa. Osta uusia tai käytettyjä polo-paitoja suurina erinä. Voit myös valita tuotteita, jotka on hankittu loppuunmyynnistä, selvitysvarastoista tai asiakaspalautuksista.

Kauppapaikallamme löydät polo-paitoja tarjous raskaasti alennetuilla hinnoilla. Tämä on todellinen löytö sinulle! Näin voit vähentää hankintakuluja ja rikastuttaa valikoimaasi muodikkaita ja laadukkaita tuotteita. Tutustu lukuisiin tarjouksiin ja valitse ne, jotka sopivat sinulle parhaiten. Nyt olet vain yhden askeleen päässä onnistuneesta ostokokemuksesta.

Polo-paitojen jakelijat - ota heihin yhteyttä

Ostaaksesi tarvitset tilin kauppapaikallemme. Ilman sitä et voi tarkastella tukkukauppiaiden yhteystietoja, mikä estää sinua tekemästä kauppaa. Loppujen lopuksi Merkandi ei ole myyntialusta, ja voit hyödyntää saatavilla olevia tarjouksia vain ottamalla suoraan yhteyttä toimittajiin. Me yhdistämme rekisteröityneet käyttäjät toisiinsa, mikä helpottaa uusien liikesuhteiden luomista.

Haluatko ostaa irtotavarana? Polo-paitoja eri kokoja ja värejä tunnetuilta merkeiltä kiinnostavat varmasti asiakkaitasi. Luo tili Merkandiin, ota yhteyttä valittuihin toimittajiin ja tee ostos. Etäisyys tai kielimuuri ei ole ongelma meille. Helpottaaksemme asiakkaidemme viestintää toimimme useilla eri kielillä. Kaukainen sijainti ei estä nopeaa ja tehokasta toimitusta.

Merkandi auttaa sinua löytämään uusia kumppaneita ja ostamaan polo-paitoja tukku houkuttelevilla ehdoilla. Samalla sinun ei tarvitse huolehtia kaupan turvallisuudesta. Me valvomme sitä. Kauppapaikallamme et törmää epärehellisiin toimittajiin. Rekisteröidy ostamaan edullisemmin ja kätevämmin. Kehitä liiketoimintaasi kanssamme. Älä viivyttele hetkeäkään pidempään ja aloita heti!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.