FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tukkumyynti tyynyt

(979 tarjoukset)

Tyynyt ovat olennainen osa jokaisen makuuhuoneen sisustusta. Ne eivät ole pelkästään koriste-esineitä, vaan ne tarjoavat myös mukavuutta unen aikana. Juuri tästä syystä tyynyt ovat tärkeä lisä jokaisen jälleenmyyjän tuotevalikoimaan. Merkandilla on mahdollista löytää laaja valikoima tyynyjä tukkuhintaan. Hyödynnä lukuisat edut, jotka ovat saatavilla B2B-kaupankäyntialustallamme ja rikasta tuotevalikoimaasi korkealaatuisilla tuotteilla, houkutellen näin entistä enemmän asiakkaita. 

Tukkumyyntiin tarkoitetut tyynyt - kätevä ja edullinen ratkaisu

B2B-kaupankäyntialustallamme on tarjolla lukuisia uskomattomia mahdollisuuksia yhteistyöhön tyynyjen toimittajien kanssa ympäri maailmaa. Merkandin avulla voit helposti löytää luotettavia toimittajia yrityksellesi. Tutki saatavilla olevia tarjouksia ja valitse ne, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi. Tarjolla on sekä klassisia että koristeellisia malleja, jotka vaihtelevat kooltaan, muodoltaan ja täyteaineeltaan. Voit valita tuotteita, jotka on täytetty höyhenillä, untuvalla tai synteettisillä materiaaleilla.

Tyynyjen tukkuostot mahdollistavat kustannusten vähentämisen ja voittojen kasvattamisen. Merkandilla löydät tarjouksia, joissa on merkittäviä alennuksia, joten voit rikastuttaa tuotevalikoimaasi uusilla tuotteilla edullisesti. Voit myös valita tyynyjen loppuunmyynnin, kuormalavojen varastot ja asiakaspalautukset. Nämä ovat kaikki erinomaisia mahdollisuuksia ostaa suuria määriä tyynyjä erittäin edulliseen hintaan.

Tukkumyynnin tyynyt - hanki edulliseen hintaan

Jotta voit tehdä ostoksesi, sinun on luotava tili kauppapaikallamme. Tämä oikeuttaa sinut toimittajien yhteystietoihin ja mahdollistaa kaupan yksityiskohtien neuvottelemisen suoraan heidän kanssaan. Yhdistämme rekisteröityneet käyttäjät toisiinsa, helpottaen uusien liikesuhteiden luomista. 

Käytä Merkandia löytääksesi uusia kumppaneita yrityksellesi. Ota yhteyttä eri maiden toimittajiin ja saavuta vaivaton pääsy parhaisiin tarjouksiin. Sinun tarvitsee vain luoda tili. Hyödynnä Merkandin tarjoamat ainutlaatuiset mahdollisuudet ja hanki tyynyt tukkumyynnistä houkuttelevin hinnoin. 

Luotettavat tyynyjen tukkumyyjät odottavat sinua kauppapaikallamme. Älä aikaile, vaan liity rekisteröityneiden käyttäjien joukkoon. Tällä tavoin saat käyttöösi laajan valikoiman tarjouksia ja solmit uusia liikekontakteja. Laajenna valikoimaasi korkealaatuisilla tyynyillä edullisesti Merkandin avulla!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.