FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
14 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Edulliset vaipat tukkukaupasta

(27 tarjoukset)

Vaippojen tarpeen loppuessa, lapset ovat käyttäneet paljon vaippoja. Ne ovat välttämättömiä jokaisen vastasyntyneen vauvan vaatekaapissa, samoin kuin myöhemmin vauvaikäisenä. Siksi vaippojen myynti on varma tulonlähde liiketoiminnallesi. Merkandilla löydät laadukkaat vaipat tukkukaupassa erittäin houkuttelevilla hinnoilla. Ota yhteyttä valitsemaasi toimittajaan ja älä viivyttele ostoksissasi.

Osto tukkuhintaan - vaipat tarjoushintaan

Löydä uusia toimituslähteitä Merkandin kautta. Osta vaippoja tukkukauppiaalta eri puolilta maailmaa, riippumatta etäisyydestä tai kielimuureista. Valitse turvallinen kaupankäynti reilujen myyjien kanssa. Kauppapaikallemme on monia poikkeuksellisia tarjouksia, joissa on suuria määriä vaippoja ja erittäin alennettuja hintoja. Nämä ovat tarjouksia, joita ei kannata jättää väliin.

Osta tukkumäärä vaippoja helposti, nopeasti ja mukavasti. Merkandilla on tuotteita poistomyynnistä tai loppuunmyynnistä odottamassa sinua. Niiden hinnat ovat varmasti miellyttävä yllätys jokaiselle jälleenmyyjälle. Lukuisista tarjouksista löydät helposti jotain itsellesi. Selaa tarjouksia, valitse parhaat ja osta ilman riskiä. Kauppapaikkamme avulla säästät paljon aikaa. Sinun ei tarvitse enää etsiä luotettavia toimittajia itse. Me teemme sen puolestasi.

Tukkuvaipat - luotettavilta myyjiltä

Voit tehdä ostoksia Merkandin kautta ottamalla suoraan yhteyttä myyjään. Kun perustat tilin kauppapaikallemme, saat mahdollisuuden tarkastella yksittäisten myyjien yhteystietoja ja siten ottaa heihin yhteyttä tarjouksista. Tukkumäärän vaippojen ostaminen edellyttää siis yhteydenottoa tukkukauppiaaseen ja kaupan yksityiskohtien järjestämistä. Merkandin toiminta useilla kielillä tekee kommunikoinnista sujuvaa ja väärinkäsitysten riski vähenee.

Käytä B2B-kauppapaikkaamme uusien liikesuhteiden solmimiseen ja verkoston laajentamiseen. Merkandi auttaa sinua löytämään uusia kumppaneita ja luotettavia toimittajia kaikkialta maailmasta. Se on tehokas tapa monipuolistaa tarjontaasi ja houkutella enemmän asiakkaita. Merkandin avulla lisäät myös transaktioidesi turvallisuutta ja unohdat epärehelliset myyjät.

Jos haluat ostaa vaippoja tukkuhintaan, olet oikeassa paikassa. Tarjoukset kauppapaikallemme päivitetään jatkuvasti, ja Merkandi-tilin luomalla varmistat nopean pääsyn niihin. Liity meihin nyt! Ota hetki aikaa luoda tili, ja uusien tuotteiden hankkimisprosessi helpottuu huomattavasti!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.