FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Mantelipohjaöljystä valmistetun kiinteän lasten hiusshampoon sekä laventelin ja teepuun eteeristen öljyjen jakelija ja toimittaja. Tukkumyyjäshampoo donitsin muodossa puuvillalangalla ripustamista varten. Jokaisen munkin halkaisija on 7 cm ja paino noin 80 g. 10 yksikköä myydään näyttölaatikossa.

Tutustu muihin kiinteisiin shampoomunkkeihin. Meillä on laaja valikoima ympäristöystävällisiä shampoomunkkeja. Ne ovat ympäristöystävällisiä (ilman jätettä), kestäviä, halpoja ja ihanteellisia matkustamiseen, koska ne vievät vähän tilaa eikä värjäytymisvaaraa ole kuivumisen jälkeen. Omista heille pieni myymälän nurkka. Ne houkuttelevat asiakkaiden huomion.

Vain tukkumyynti.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ainesosat: Aqua, glyseriini, propyleeniglykoli, polykvaternium 7, hoitava lisäaine, aloe vera -lehtimehujauhe, natriumstearaatti, natriumlauraatti, makea manteliöljy, Lavanda Agustifolia (lavander) eteerinen öljy, linalooli, limoneeni, eukalyptoli, kamferi, CI61570.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.