FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Paitojen jakelijat

(2439 tarjoukset)

Etsitkö paikkaa, josta ostaa t-paitoja edulliseen hintaan? Älä tuhlaa aikaa uusien toimituslähteiden etsimiseen, vaan tutustu Merkandin tarjoukseen. Löydät paljon uskomattomia tarjouksia B2B-kaupankäyntialustaltamme. Ne tulevat tukkumyyjiltä kaikkialta maailmasta. Täältä löydät monia merkkituotteita, sekä uusia että käytettyjä. Ota yhteyttä valittuihin paitojen tukkumyynti toimittajiin liiketoimintasi kasvattamiseksi.

Paidat tukkumyynti - tartu tilaisuuteen

Haluat varmasti säästää aikaa etsiessäsi uusia toimittajia. Ja haluat myös olla varma, että teet kauppaa luotettavien myyjien kanssa. Helpottaaksesi tätä, käytä alustaamme. Merkandi on paikka, jossa sinua odottavat tarjoukset eri maiden tukkumyyjiltä. Kaikki samalla sivustolla. Monien tuotteiden joukosta löydät laajan valikoiman paidat myynnissä irtotavarana. Ne tulevat sellaisten merkkien kokoelmista kuin Versace, Moschino, Tommy Hilfiger ja monet muut.

Suosittelemme rentoja ja urheilullisia t-paitoja naisille, miehille ja lapsille. Monet niistä tulevat liquidation varastoista, loppuunmyynnistä, ylijäämävarastoista, konkurssivarastoista tai testaamattomista asiakaspalautuksista. Voit ostaa ne suoraan toimittajilta erittäin alennettuun hintaan ja suurina määrinä.

Paitojen jakelijat - läheltä ja kaukaa

Kehitä yhteystietoverkostoasi monipuolistaaksesi tarjontaasi ja jättääksesi kilpailijasi kauas taaksesi. Merkandi auttaa sinua tässä varmasti. Alustamme kautta otat suoraan yhteyttä luotettaviin toimittajiin kaikkialta maailmasta. Etäisyys eikä kielimuuri ole ongelma tässä. Siksi, että Merkandi on saatavilla useilla eri kielillä. Joten sinun ei tarvitse huolehtia viestintävaikeuksista. Valvomme myös transaktioiden turvallisuutta.

Osta kätevästi ja nopeasti irtotavarana. Paidat myynnissä, kuitenkin, voit ostaa kaupankäyntialustamme kautta vain, jos olet aiemmin luonut tilin sivustollemme. Tämä johtuu siitä, että rekisteröitymättömät käyttäjät voivat vain selata tarjouksia, ilman mahdollisuutta tarkastella valittujen tukkumyyjien yhteystietoja. Tämä estää sinua ottamasta suoraa yhteyttä niihin ja siten tekemästä ostoa. Loppujen lopuksi Merkandi ei ole myynnissä, vaan yhdistää ostajat myyjiin.

Merkandi on pääsysi jatkuvasti päivittyviin tarjouksiin kaikkialta maailmasta, jotka ovat saatavilla erittäin houkuttelevin hinnoin. Liity rekisteröityneiden käyttäjien joukkoon hyödyntääksesi niitä. Ota yhteyttä valittuihin paitojen tukkumyynti toimittajiin ja laajenna valikoimaasi merkkituotteilla. Älä odota, liity joukkoomme nyt!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.