FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Farkkujen jakelijat

(2810 tarjoukset)
Naisten farkut Baldinini
48,88 € - 38% 80,00 € /kappale Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 48,88 €

Naisten farkut Baldinini

150 kpl.
Uusi
Antik naisten farkut 30kpl.
281,14 € - 60% 702,86 € /varasto Minimihinta 30 päivää ennen alennusta: 281,14 €

Antik naisten farkut 30kpl.

10 kpl.
Uusi

Farkut ovat olleet vuosia yksi suosituimmista housuista, eivätkä niiden suosio ole laskussa huolimatta dynaamisesti muuttuvista trendeistä. Jos haluat täydentää tarjontaasi niillä, vilkaise saatavilla olevia tarjouksia Merkandissa. Täältä löydät monia laadukkaita malleja tunnetuilta merkeiltä. Osta tukku farkut huomattavasti alennetuilla hinnoilla luotettavilta toimittajilta eri maista.

Tukku farkut - tee kätevä ostos

Farkut ovat ajaton valinta ja tyylikäs elementti rentoon asuun. Niitä käyttävät naiset, miehet ja lapset kaikkialla maailmassa. Epäilemättä ne ovat kannattavia pitää tarjonnassasi, koska niille ei tule muodin loppua. Haluatko ostaa halpoja tukku farkut? Tutustu saatavilla oleviin tarjouksiin kauppapaikallamme. Täällä odottavat sinua mallit maineikkailta valmistajilta, kuten Levis, Pepe Jeans ja Trussardi. Tämä on uskomaton mahdollisuus ostaa ne edullisesti. Se on mahdollista, koska monet Merkandin tuotteet tulevat realisaatiosta, ylijäämävarastoista, testaamattomista asiakaspalautuksista tai loppumyyntiin.

Osta suuria määriä ja huomattavasti alennetuilla hinnoilla. Solmi uusia kontakteja tukkumyyjiin varmistaaksesi nopean ja kätevän pääsyn uusimpiin tarjouksiin. Merkandin avulla kasvatat liiketoimintaasi nopeasti ja pääset kilpailijoitasi edelle.

Tukku farkut toimittajat - autamme sinua löytämään ne

Luotettavien toimituslähteiden löytäminen on monille vähittäismyyjille todellinen haaste. Joten miksi et pyytäisi apua? Merkandi helpottaa sinua tekemään yhteistyötä toimittajien kanssa. Sinun tarvitsee vain luoda tili alustallemme. Sen jälkeen voit paitsi selata nykyisiä tarjouksia, myös tarkastella myyjien yhteystietoja. Tämä puolestaan mahdollistaa sinulle suoran yhteydenoton niihin ja kaupan yksityiskohtien keskustelemisen. Samalla sinun ei tarvitse huolehtia tekemiesi transaktioiden turvallisuudesta. Olemme huolehtineet siitä sinulle.

Solmi lukuisia kontakteja tukkumyyjien kanssa eri maista riippumatta kielestä ja etäisyydestä. Merkandi toimii monilla kielillä, joten sinun ei tarvitse huolehtia kommunikaatio-ongelmista. Osta hyvälaatuisia tukku farkut helposti ja kätevästi. Käytä kauppapaikkaamme laajentaaksesi toimittajaverkostoasi ja solmiaksesi lyhyt- ja pitkäaikaisia liikesuhteita. Kutsu sinut tutustumaan lukuisiin mahdollisuuksiin, jotka ovat saatavilla Merkandissa. Älä epäröi ja liity rekisteröityneiden käyttäjien riveihin tänään. Luo tili ja odota runsaasti etuja!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.