FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tukkumyynti lompakko

(302 tarjoukset)

Haluatko rikastuttaa valikoimaasi tyylikkäillä lompakoilla? B2B-kauppapaikallamme löydät mallit, jotka ovat paitsi käytännöllisiä, myös tyylikkään asusteen täydentäjiä. Valikoimissamme on luksusmerkkien tuotteita, kuten Guess, Gucci ja Moschino. Merkandin laajasta tarjonnasta löydät kuitenkin myös edullisia miesten lompakoita vähemmän tunnetuilta valmistajilta. Valitse yrityksellesi parhaat tarjoukset.

Lompakkojen tukkumyynti – löydä varastointiratkaisut

Tiedät varmasti, että yrityksesi menestys riippuu pitkälti toimittajiesi luotettavuudesta. Siksi luotettavan toimituslähteen löytäminen on niin tärkeää. Etsitkö uusia ratkaisuja varastointiin? Meiltä se on helppoa. Merkandilla on laaja valikoima lompakkoja tukkumyynnissä odottamassa sinua. Tarjoamme malleja, jotka vastaavat täydellisesti nykyisiä muotisuuntauksia ja ovat saatavilla erittäin edulliseen hintaan.

Kauppapaikkamme käyttäminen merkitsee huomattavia parannuksia ostoprosessiisi ja helpon pääsyn laajaan valikoimaan tuotteita ympäri maailman. Voit luottaa meiltä löytyvän poikkeuksellisen alhaisin hinnoin myytäviä tuotteita, jotka ovat peräisin likvidaatioeristä tai loppuunmyynnistä. Toimittajiemme tarjoukset eri maista sisältävät paitsi uusia, myös käytettyjä ja kunnostettuja miesten lompakoita tukkumyynnissä. Myös naisten ja lasten mallit ovat saatavilla.

Lompakkojen tukkukauppa - Luo yhteyksiä

Mikäli työskentelet vain muutamien tukkuliikkeiden kanssa, nyt on aika laajentaa verkostoasi. Rekisteröidy kauppapaikallemme ja löydä luotettavia toimittajia eri puolilta maailmaa. Mitä voit saada? Ennen kaikkea pääsyn ostamaan lompakoita tukkuhinnoin. Lisäksi voit laajentaa kontaktiverkostoasi ja solmia uusia liikesuhteita, niin lyhyt- kuin pitkäaikaisia.

Tilin luonti Merkandilla tarjoaa sinulle mahdollisuuden tehdä paljon enemmän kuin vain selata houkuttelevia tarjouksia. Voit myös nähdä lompakkojen jakelijoiden yhteystiedot. Tämä puolestaan mahdollistaa suoran yhteydenoton heihin ja kaupan ehtojen sopimisen jälkeen ostosten tekemisen. Jos olet kokenut haasteita verkostoitumisessa toimittajien kanssa aiemmin, tilanne muuttuu nopeasti, kun liityt alustamme käyttäjiin. Merkandi on saatavilla useilla kielillä, joten kielimuuri ei ole este.

Liity mukaamme ja hyödynnä loistavat tarjoukset jo tänään. Osta turvallisesti ja kätevästi. Tee tarjouksestasi houkuttelevampi ja jätä kilpailijasi kauas taaksesi. Älä hukkaa aikaa. Rekisteröidy nyt!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.