FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

A2 korvakärki 3 5 mm korvanpuhdistusaine ja endoskooppi 6 lediä

10,09 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
33 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm6939
EAN:
=VLOOKUP(A511,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

1080P HD langaton otoskoopin korvavahan poistotyökalu digitaalisella korvadoskooppivalolla, erittäin helppo ja turvallinen käyttää, auttaa sinua tarkistamaan korvat, suu, nenä tai muut kehon osat milloin tahansa ja missä tahansa.
3,5 mm:n turvallinen ja tasainen lämpötila: Tällä innovatiivisella korvaendoskoopilla voit helposti poistaa korvavahan tai tutkia korvatulehduksia. Se tarjoaa korkean resoluution kuvan, jonka avulla voit suorittaa korvakäytävän ja tärykalvon erittäin tarkan tutkimuksen. Tämä 3,5 mm: n korvaendoskooppi sopii sekä aikuisille että lapsille. Älä huoli siitä, onko se kuuma vai kylmä, sisäänrakennettu järjestelmä säätelee sitä vakiolämpötilassa.

Vedenpitävä ja ladattava USB-muotoilu: IP67 vedenpitävä korvaendoskooppi, sopii paremmin aikuisille, lapsille ja lemmikeille. Sopii päivittäiseen puhdistukseen, helppo puhdistaa vedellä tai pyyhkiä alkoholilla, yksinkertainen ja kätevä! Tämä endoskoopin otoskooppi on käytännöllinen korvien, nenän, suun, kurkun ja muiden terveysongelmien päivittäiseen seurantaan. Voit huolehtia perheesi tai ystäviesi ja jopa lemmikkisi terveydestä.

Välttämätön kotitaloustyökalu: jos tunnet kutinaa tai epämukavuutta korvissasi, voit helposti tarkistaa korvasi tulehduksen korvan endoskoopilla. Se on varustettu ladattavalla 350 mAh: n akulla pitkiä työpäiviä varten, kevyt ja helppo kuljettaa.

Valmistettu lääketieteellisestä PC + silikonimateriaalista, orgaanista laatua, pehmeää ja silikoninen suojatulppa voidaan sovittaa eri korviin. Sopivalla kaltevuuskulmalla, joka ei ainoastaan puhdista korvavahaa tehokkaasti, vaan ei myöskään naarmuta korvakäytävää. Se sopii korvakäytävän syvyyteen, mikä voi suojata korvakäytävää ja tärykalvoa vammoilta.

Ominaisuudet:1. Erittäin litteä 3,5 mm:n objektiivi2. 500 W pikseliä, yliherkkä anturi3. Langaton WiFi-yhteys, helppokäyttöinen4. Innovaatio Q-joustavat korvakauhat

Eritelmät:

Pellavan halkaisija: 4,5 mm.
Polttoväli: 1,5-2 cm.
Pikseliä: 5,0 megapikseliä
Resoluutio: 1080P
Kuvakenno: COMS
Kuvataajuus: 30 kuvaa sekunnissa
Ympäristön lämpötila: -10 ~ 50 °C.
Painovoima-anturi: 4 akselia
Valonlähde: 6 x LEDit (5 x valkoinen valo, 1 x sininen valo)
Akun kapasiteetti: 250 mAh.
Lataus Ti Ichistä: 90 minuuttia
Työaika: 90 minuuttia.
Valmiusaika: 120 päivää
Vedenkestävyys: (vain linssi!)
Yhteensopivat laitteet: Useimmat Android- ja iOS-älypuhelimet ja -tabletit (ei tue katselua tietokoneella).

Paketti sisältää:
1 x otoskooppi.5 x korvatulppa.5 x vanupuikko3 x hilseilevä vanupuikko.5 x alkoholipyyhe.1 x korvakäytävän suojapistoke.1 x USB-datakaapeli.1 x käyttöohje (englannin kieltä ei taata).1 x säilytyslaatikko.

Huomautus: Tarkista ympäristösi ennen sen käyttöä. Älä käytä tuotetta ympäristössä, jossa joku juoksee välttääksesi kolhuja. Tätä tuotetta ei suositella alle 3-vuotiaille lapsille.

Helppo liitäntä ja nopea käyttö: lataa sovellus vain 4 vaiheessa ja asenna se laitteellesi. Yhdistä WiFi puhelimen asetuksiin. Avaa sovellus ja live-video ilmestyy näytölle. Voit asettaa 1080P-korvaendoskoopin pidikkeeseen helppoa tarkastusta varten. Tallenna peilin kuvat.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.