FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
21 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Amoner-lataus ja datakaapeli iPhonelle - Aseta 6 (0,5m,1m,1m,1m,1m,1,8m,2,8m) - Nopea lataus ja tiedonsiirto

Spesifikaatio:
Tutustu erityisesti monille iPhone-malleille suunnitellun Amoner-lataus- ja datakaapelin tehokkaaseen lataukseen ja saumattomiin tiedonsiirto-ominaisuuksiin. Tämä 6-osainen setti tarjoaa täydellisen tasapainon monipuolisuuden ja kestävyyden välillä varmistaen, että laitteesi ovat aina ladattuina ja yhteydessä missä tahansa.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Täydellinen yhteensopivuus: Amoner-kaapelit on suunniteltu monenlaisia iPhoneja ajatellen, mukaan lukien iPhone 13 -sarja, iPhone 12, iPhone 11 Pro / Max, iPhone XS / XS Max / XR ja vanhemmat mallit iPhone 5S / SE: hen asti. Se on myös yhteensopiva iPad Pron, iPad Airin, iPad Minin ja iPod Touchin kanssa.

Sertifioitu turvallisuus: Kaapelimme testataan perusteellisesti ylilatauksen estämiseksi ja keskeytymättömän latauksen varmistamiseksi. Salamakaapeli on suunniteltu välttämään ylikuormitusta ja virheellisiä viestejä.

Eri pituudet: Kaapelien pituudet ovat 0,5 metristä 2,8 metriin, joten löydät aina tarpeisiisi sopivan. Nauti eripituisista kätevyydestä, olitpa sitten kotona, toimistossa tai matkoilla.

Laadukas nailonkuituvahvistus ja erinomainen kestävyys: Vahvat kuidut, joustavimmat, vahvimmat ja kestävimmät materiaalit, takaavat vetolujuuden kasvun 200%. Erityinen kuormanvaimennin kestää yli 5000 mutkaa. Ensiluokkainen alumiinikotelo lisää entisestään kaapelin kestävyyttä.

Laadukas nailonmateriaali:
Vahvin sotilaskuitu, joustavin, vahvin ja kestävin materiaali, joka tarjoaa 200% suuremman vetolujuuden. Erityinen kuormanvaimennin kestää yli 5000 mutkaa. Laadukas alumiinikotelo tekee kaapelista entistä kestävämmän.

Useita pituuksia:
Lataa laitteesi toimistossa, sohvalla tai sängyssä ilman, että kaapelin pituus rajoittaa niiden liikkumista.

Yhteensopivat laitteet:
iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 13 / iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max / iPhone 11 / iPhone 11 Pro Max / iPhone X / iPhone XS Max / iPhone XS / iPhone XR / iPhone 8 / iPhone 8 Plus / iPhone 7 Plus / iPhone 6s / iPhone 6s Plus / iPhone 6 / iPhone 6 Plus / iPhone 5s / iPhone 5c / iPhone 5 / iPhone SE

Nopea tiedonsiirto:
Nopean latauksen lisäksi salamakaapelimme tukevat myös tietojen synkronointia jopa 480 Mbps: n tiedonsiirtonopeuksilla.
Salamaliittimillä varustetut laitteet, kuten iPhonet ja iPadit, voidaan liittää tietokoneeseen USB-A-portin kautta, ja niiden avulla voit siirtää tiedostoja suurilla nopeuksilla samalla, kun lataat laitetta jatkuvasti ja sujuvasti.

Pakkauksen sisältö:

1 x 0,5 m pitkä salamakaapeli
3 x 1m pitkät salamakaapelit
1 x 1,8 m pitkä salamakaapeli
1 x 2,8 m pitkä salamakaapeli



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.