FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Verkko-ostokset tukku

(353 tarjoukset)

Jos etsit kätevää ja edullista tukkukauppaa verkossa, Merkandi on täydellinen paikka sinulle. B2B-kaupankäyntialustamme tarjoaa laajan valikoiman tuotteita luotettavilta toimittajilta kilpailukykyiseen hintaan. Löydä kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta ja nauti verkkokaupan tukkumyynnin mukavuudesta.

Tukkukaupat verkossa - on aika mukaviin ostoksiin

Luotettavien tukkukauppojen löytäminen verkosta voi olla haaste. Siksi Merkandi on täällä auttamassa. Alustamme yhdistää ostajat myyjiin ympäri maailmaa, mikä tekee tarvitsemiesi tuotteiden löytämisestä helppoa huomattavasti alennetuilla hinnoilla. Olitpa sitten etsimässä vaatteita, elektroniikkaa tai kodin tarvikkeita, voit löytää ne Merkandilta.

Kaupankäyntialustamme on helppokäyttöinen ja navigoitava. Luo vain tili ja aloita saatavilla olevien tarjousten selaaminen. Voit hakea kategorian, hinnan tai sijainnin mukaan löytääksesi parhaat diilit yrityksellesi. Se on yksinkertaista ja kätevää. Merkandin avulla voit säästää aikaa ja rahaa ostamalla tukkutuotteita verkossa.

Verkko-ostokset tukkumyynti - löydä kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta

Merkandi tarjoaa laajan valikoiman tuotteita luotettavilta tukkumyyjiltä. Myyjämme ovat tarkastettuja ja varmennettuja, joten saat korkealaatuisia tuotteita kilpailukykyiseen hintaan. Laajenna verkostoasi ja löydä luotettavia toimittajia kaikkialta maailmasta. Monikielisen alustamme avulla voit kommunikoida eri maiden myyjien kanssa ilman kielimuureja. Tämä tekee uusien toimittajien löytämisestä ja uusien liikekumppaneiden saamisesta yrityksellesi helppoa. Merkandin avulla voit viedä verkkokaupan tukkumyynnin seuraavalle tasolle.

Älä jää paitsi verkkokaupan tukkumyynnin mukavuudesta ja edullisuudesta. Rekisteröidy Merkandille tänään ja aloita kaupankäyntialustamme etujen hyödyntäminen. Löydä kaikki tarvitsemasi yhdestä paikasta ja ota yhteyttä luotettaviin tukkumyyjiin ympäri maailmaa. Osta turvallisesti. Aloita ostokset nyt ja löydä verkkotukkukauppojen loputtomat mahdollisuudet.

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.