FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Auton virhekoodinlukija Bluetooth OS DS150e

30,33 € /kappale veroton hinta

Suositeltu vähittäishinta: 60,66 €


Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
5 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm8141
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


6 kpl tekstiililevylasinaluset: Tekstiililautasten aluslevyt suojaavat pöytääsi ruokaillessasi tai tarjoillessasi ruokaa. Niiden pehmeä ja paksu materiaali suojaa pöytää naarmuilta ja kuumuudelta, joita kuumat astiat tai lautaset voivat aiheuttaa. Nämä tekstiilialuslevyt on helppo puhdistaa ja ne voidaan myös pestä koneessa.

6 kappaletta lasinalusia: Lasinaluset suojaavat pöytää kylmien juomien tai kuumien juomien aiheuttamalta kondensoitumiselta. Nämä käytännölliset pesukoneet imevät kosteutta juomista ja estävät pöydän pintaa kastumasta tai tahriintumasta.

6 lusikaa veitsiä, haarukanpidikkeet: Lusikka-, veitsi- ja haarukkapidikkeet tarjoavat käytännöllisen ratkaisun ruokailuvälineiden pitämiseen siistinä pöydällä. Siten ne eivät vain pidä pöytää puhtaana, vaan antavat myös tyylikkään ja siistin ilmeen aterioiden aikana.

Laxllentin astioiden pesukone ei ole vain hyödyllinen ja toimiva, vaan siinä on myös erityinen muotoilu, joka luo miellyttävän ilmapiirin ruokapöydälle. Sarjan materiaali on korkealaatuista ja kestävää, joten nautit sen käytöstä monta vuotta.
Se on ihanteellinen valinta mihin tahansa tilaisuuteen, olipa kyseessä perheillallinen, ystävien kokoontuminen, juhla-ateria tai jopa jokapäiväinen käyttö. Laxllent astioiden lasinalus voi olla myös loistava lahja perheelle tai ystäville, jotka arvostavat erityistä ilmapiiriä ja ruokailutyyliä kotona.

Tämä laadukas astiasto on sekä tyylikäs että käytännöllinen niille, jotka kiinnittävät huomiota yksityiskohtiin ja haluavat ympäröidä itsensä tyylikkäillä lisävarusteilla kotonaan. Se vie pöytäkulttuurin uudelle tasolle ja edistää taatusti nautinnollisempaa ateriaa.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.