FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
1 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Korusetit tukkukauppa

(89 tarjoukset)
Ponio
2,71 € /kappale

Ponio

85 kpl.
Uusi
Regna
4,00 € /kappale

Regna

59 kpl.
Uusi
Merlyn
4,24 € /kappale

Merlyn

1393 kpl.
Uusi
Timlius
8,44 € /kappale

Timlius

1335 kpl.
Uusi

Korusetit tuovat tyylikkyyttä ja muotia mihin tahansa asuun. Jos haluat tarjota asiakkaillesi laajan valikoiman koruja, tutustu tarjouksiin Merkandissa. Löydät kaikenlaisia tukkumyynti korusetteja eri tyyleissä ja materiaaleissa. Kaikki ne ovat erittäin houkuttelevan hintaisia, joten olet varmasti tyytyväinen ostokseesi. Älä odota enää, selaa tarjouksia tänään.

Tukku korusetit - tutustu saatavilla oleviin tarjouksiin

Muotiteollisuus kehittyy jatkuvasti ja tuotteet kuten korut ovat aina kysyttyjä. Pysyäksesi kilpailun edellä, rikasta valikoimaasi tukkumyynti koruseteilla. Miksi? Tuotteet alustallamme tarjoavat useita etuja sekä sinulle että asiakkaillesi. Ne ovat käytännöllisempiä ja niitä voidaan käyttää erilaisissa asuissa. Merkandissa voit löytää settejä laajasta materiaalivalikoimasta - jalometalleista teatterikoruihin.

Voit odottaa löytäväsi täältä monenlaisia tuotteita, joita on vaikea löytää muualta. Monet tukkumyyjät tarjoavat ainutlaatuisia malleja ja materiaaleja, kuten puuta, kiviä tai jopa muovia. Valitsitpa minkä tahansa, voit olla varma, että korusetit ovat korkealaatuisia.

Tukku muotikorusetit - inspiroidu uusista malleista

B2B-kauppapaikkana Merkandi tekee tukku korusetit toimittajien löytämisestä helppoa ympäri maailman. Voit selata paljon profiileja ja löytää parhaat tarjoukset yrityksesi tarpeisiin. Jos haluat laajentaa yritysverkostoasi, Merkandi on oikea paikka. Voit ostaa myyjiltä eri maissa ja valita työskennellä heidän kanssaan pysyvästi molemminpuolisesta hyödystä.

Ota suoraan yhteyttä tukkumyyjiin luomalla tili Merkandiin. Näin näet heidän yhteystietonsa ja voit tehdä tarjouksen. Alusta on saatavilla useilla kielillä, ja sen käyttöliittymä on käyttäjäystävällinen, joten voit helposti löytää tarvitsemasi korusetit tukkumyynti ja ottaa yhteyttä myyjään nopeasti.

Älä odota enää hyödyntämään lukuisia liiketoimintamahdollisuuksia, jotka ovat saatavilla Merkandissa. Liity nyt ja ala laajentaa korusetit valikoimaasi. Valtavan tuotevalikoiman ansiosta voit tarjota asiakkaillesi uusimmat korumallit erittäin houkuttelevaan hintaan. Rekisteröidy tänään ja hyödynnä hienoja diilejä tukku muotikoruseteissa!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.