FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
15 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Edulliset riipus kaulakorut

(21 tarjoukset)
Lopoos
2,47 € /kappale

Lopoos

rajoittamaton
Uusi

Riipukset ja kaulakorut ovat jokaisen koruvalikoiman jatkuva välttämättömyys. Jos etsit luotettavia riipus kaulakoru tukku tuotteiden toimittajia, mukaan lukien tyylikkäät riipukset, Merkandi on täydellinen paikka sinulle. Täältä löydät laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita tunnetuilta brändeiltä sekä luotettavilta valmistajilta. Hyödynnä lukuisia mahdollisuuksia ja ota yhteyttä tukkumyyjiin ympäri maailmaa.

Riipus kaulakoru tarjous - hienoja hintoja ja valikoimaa

Haluatko rikastuttaa korukauppasi tarjontaa silmiinpistävillä ja muodikkaiden riipusten avulla? Olet oikeassa paikassa. Merkandilla on laaja valikoima tukku riipus kaulaketju malleja voittamattomin hinnoin. Olitpa etsimässä jalometalliriipuksia tai trendikkäitä malleja, meillä on jotain jokaiselle. Lisäksi tarjoamme pääsyn yksinoikeudella tarjouksiin luotettavilta tukkukauppiailta maailmanlaajuisesti.

Kauppapaikallamme löydät paitsi kaulakorun riipus varastossa, myös kaulakorut riipuksilla. Kaikki tuotteet ovat korkealaatuisia ja saatavilla tukkuehdoin - suurina määrinä ja edullisesti. Takaamme turvalliset maksut ja nopean toimituksen kaikkialle maailmaan. Tukkuostaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja kätevää. Huolehdimme asiakkaistamme ja pyrimme aina tarjoamaan parhaan mahdollisen ostokokemuksen.

Kaulakorun riipus irtotavarana ja kaulakorut - aloita haku Merkandilla

Aloittaaksesi tukkumyynti riipuksia ja kaulakoruja, sinun on luotava tili B2B-kauppapaikallemme. Tämä antaa sinulle pääsyn myyjien yhteystietoihin ja voit ottaa heihin yhteyttä suoraan. Rekisteröityminen Merkandiin on erittäin helppoa ja vie vain muutaman minuutin. Liittymällä yhteisömme, saat pääsyn lukuisiin etuihin, mukaan lukien yksinoikeudella tarjoukset, kätevät maksutavat ja erinomainen asiakastuki.

Älä odota enää, aloita haku parhaille tarjouksille tukku riipus myyjiltä ja kaulakoruista. Merkandi takaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuotteita, läpinäkyvän viestinnän myyjien kanssa, nopeat ja helpot transaktiot sekä turvalliset maksut. Pyrimme tekemään ostokokemuksestasi mahdollisimman tyydyttävän. Liity tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja kasvata liiketoimintaasi kanssamme. Aloita heti!

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.