FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Esittelemme Baseus Premium 2 -sarjan mustan auton tuhkakupin - täydellisen yhdistelmän tyyliä, toimivuutta ja modernia tekniikkaa, joka tekee automatkoista entistä nautinnollisempia. Anna tämän tyylikkään tuhkakupin tulla erottamattomaksi osaksi ajoneuvosi sisätilaa!
Baseus Premium 2 -sarjan mustan auton tuhkakupin tärkeimmät edut:

LED-taustavalo: Sisäänrakennettu LED-valaistus antaa tuhkakupille ainutlaatuisen ilmeen, joten voit käyttää sitä jopa yöllä. Erinomainen vaihtoehto niille, jotka arvostavat muotoilua ja toimivuutta.

Vedenpitävä ilman roiskevaaraa: Erityisen muotoilunsa ansiosta tuhkakuppi on vedenpitävä, mikä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia auton sisätilojen tulvimisesta. Turvallisuus ja mukavuus yhdessä!

Helppo puhdistaa: Yksinkertaisen rakenteen ansiosta tuhkakuppi on helppo pitää puhtaana. Säästä aikaa ja keskity matkaan ilman, että sinun tarvitsee huolehtia auton siistinä pitämisestä.

Spesifikaatio:

Tavaramerkki: Baseus

Sarja: Baseus Premium 2

Musta väri

Materiaali: alumiiniseos + tulenkestävä muovi

Virtalähde: USB-C

LED-taustavalo – ainutlaatuinen tunnelma jokaisessa autossa
Lisää ripaus tyyliä ajoneuvosi sisätiloihin sisäänrakennetulla LED-valaistuksella. Kellonajasta riippumatta tuhkakuppi näyttää ainutlaatuiselta, mikä antaa matkallesi unohtumattoman luonteen. Lisäksi tämän ansiosta voit käyttää sitä ilman ongelmia jopa yömatkojen aikana.
Vedenpitävä ilman läikkymisvaaraa - matkusta huoletta
Unohda epämiellyttävät tilanteet, jotka liittyvät tuhkan kaatamiseen autoon. Vedenkestävyystekniikan ansiosta Baseus Premium 2 -sarjan musta pitää sisätilat puhtaina ja takaa rauhallisen matkan pelkäämättä tahroja tai roiskeita verhoiluun.
Helppo puhdistaa – helppo käyttää matkan jokaisessa vaiheessa
Välitämme mukavuudestasi, joten tuhkakuppi on helppo puhdistaa. Ilman monimutkaisia menettelyjä tai erikoistuneiden keinojen käyttöä. Vain hetki riittää pitämään sen täysin puhtaana, aina valmiina seuraavaan käyttöön.
Tyylikkyyttä ja toiminnallisuutta yhdessä paketissa – Baseus Premium 2 Series musta
Sekä lyhyille matkoille että pitkille matkoille Baseus Premium 2 -sarjan musta auton tuhkakuppi ei ole vain käytännöllinen ratkaisu, vaan myös sisustuselementti, joka korostaa autosi tyyliä. Katso, miten tyylikkyyden ja toimivuuden yhdistelmä voi tehdä jokaisesta matkasta vieläkin nautinnollisempaa!
Tilaa nyt tehdäksesi matkoistasi vieläkin mukavampia!
Tilaa Baseus Premium 2-sarjan musta tänään ja koe autoilu aivan uudella tavalla. Korosta ajoneuvosi tyyliä, nauti sisätilojen puhtaudesta ja tee matkoistasi entistä rentouttavampia. Älä odota, tilaa nyt!



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.