FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
17 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Pidätkö mobiilipelaamisesta? Baseuksen avulla voit olla varma, että puhelimesi akku ei kieltäydy palvelemasta sinua pelin tärkeimmällä hetkellä! CALCS-A01-kaapeli tukee 2.4A-latausta, siirtää tiedostoja jopa 480 Mbps: n nopeudella ja erottuu mielenkiintoisesta, pelaajaystävällisestä suunnittelusta. Liitin on sijoitettu 90 ° kulmaan, mikä tekee pelaamisesta paljon helpompaa. Lisäksi älykäs siru suojaa vaurioilta.
Suunniteltu pelaajille
Nyt voit ladata puhelimesi mukavasti pelatessasi - ulkoneva kaapeli ei enää ole tielläsi. Pistokkeen 90 asteen käyrä saa tuotteen sopimaan paremmin älypuhelimesi muotoon. Lisävaruste on varustettu vilkkuvalla sinisellä valolla, joka ilmaisee lataustilan. Se antaa kaapelille myös ainutlaatuisen pelihahmon.
Lyhyempi latausaika
Kaapeli tukee jopa 2,4 A: ta, joten voit lyhentää latausaikaa merkittävästi. 4-kaistainen tinattu kuparikaapeli on vastuussa sen luotettavasta suorituskyvystä. Lisäsuojaa vaurioilta tarjoaa erityinen PE-pinnoite. Kaikki tämä tekee Baseus-kaapelin lataamisesta nopeampaa ja vakaampaa.
Suojaus vaurioilta
Älykäs siru tarjoaa tehokkaan suojan muun muassa ylikuumenemiselta ja ylilataukselta. Lisäksi kaapeli mukauttaa toimintansa automaattisesti uusiin järjestelmiin ja päivityksiin. Voit siis ladata laitteesi huoletta - Baseus tarjoaa käyttömukavuutta ja -turvallisuutta.
Nopea tiedostonsiirto
Tämä ei ole mahdollisuuksiesi loppu! Kaapelin avulla voit ladata älypuhelimesi samanaikaisesti ja siirtää tiedostoja jopa 480 Mbps: n nopeudella. Tämä on loistava ajansäästö! Sinun ei enää tarvitse tuhlata arvokkaita minuutteja videoiden, valokuvien tai asiakirjojen kopioinnin odottamiseen - Baseuksen kanssa se vie vain hetken.
Kestää vaurioita
Tuote on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista, jotka paitsi takaavat sen kestävyyden myös näyttävät hyvältä. Kotelo on valmistettu kulutusta, naarmuja ja hapettumista kestävästä sinkkiseoksesta, joka lisäksi houkuttelee huomiota tyylikkäällä kiillollaan. Nailonpunos tekee kaapelista erittäin kestävän ja joustavan. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että se rikkoutuu tai taipuu liikaa.
Spesifikaatio:

Tavaramerkki: Baseus
Nimi: Legend-sarjan kyynärpään nopea latausdatakaapeli
Malli: CALCS-A01
Nykyinen: 2.4A
Lähetysnopeus 480 Mbps
Tulo: USB
Lähtö: Salama
Pituus: 2m
Väri: Musta



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.