FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
19 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Baseus-videokaapeli teräväpiirtosarja HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Blac

2,92 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA
Tarjous päättyy pian
Toimi nopeasti, tarjous päättyy tänään. Älä epäröi missata tilaisuutta!

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Slovakia
Tavararyhmä
Uusi  
Tuotemerkit
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Ottaa yhteyttä Soita

Baseus-videokaapeli teräväpiirtosarja HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75m Blac - kuvaus

Baseus High Definition Series HDMI 2.0 -kaapeli tarjoaa erinomaisen kuvanlaadun jopa 4K: iin asti. Äänen ja videon täydellisen synkronoinnin ansiosta voit katsella suosikkielokuviasi ja -sarjojasi mukavasti, puolestaan uusimman HDMI 2.0 -standardin käyttö mahdollisti jopa 18 Gt/s: n kaistanleveyden. Kaapeli tukee myös dynaamista HDR:ää, mikä takaa fantastisen kuvan selkeyden ja rikkaat yksityiskohdat.
Korkea kuvan resoluutio
Laadukkaimmat kuvat ovat nyt käden ulottuvilla. Baseus High Definition -sarjan kaapeli takaa jopa 4K: n resoluution 60 Hz: n taajuudella. Se on yhteensopiva HDMI 2.0: n kanssa ja liität sen saumattomasti erilaisiin laitteisiin, kuten tietokoneeseen, PS 3 -kannettavaan, PS 4: ään tai digiboksiin. Kaapeli näyttää kuvan 21:9-kuvasuhteessa ja tarjoaa kaksi tilaa: Duplicate ja Expand.
Huomaat jokaisen yksityiskohdan
Tuote tukee dynaamista HDR: ää, mikä tarkoittaa, että se toistaa värit täydellisesti ja tarjoaa entistä rikkaamman yksityiskohtaisen kuvan. Sen avulla voit aina nauttia erinomaisesta laadusta - katsoa lomakuviasi, järjestää elokuvaillan ja työskennellä mukavasti suurella näytöllä. Baseus tarjoaa sinulle kuvia, jotka ilahduttavat sinua korkealla resoluutiolla, monilla yksityiskohdilla ja luonnollisilla, eloisilla väreillä.
Luo elokuvateatteri omaan kotiisi
Mikä muu tekee Baseus HDMI -kaapelista niin hyvän elokuvien katseluun? Se takaa kuvan ja äänen täydellisen synkronoinnin. Joten voit uppoutua entistä enemmän suosikkiohjaajasi luomaan maailmaan. Järjestä elokuvaillan maraton sinulle ja ystävillesi tai luo yksityinen kotiteatteri katsellaksesi mukavasti koukuttavan sarjan uusia jaksoja.
Se palvelee sinua pitkään
Sovitin on kestävä ja yllättävän kulutusta kestävä. Kullatut liittimet ovat tuskin alttiita hankaukselle tai hapettumiselle, joten ne palvelevat sinua pitkään. Kestävä PVC-punos suojaa tinattua kuparikaapelilankaa, mikä tekee sovittimesta taipumisen ja tahattoman nykimisen kestävän. Käytät sitä onnistuneesti päivittäin huolimatta siitä, että vahingoitat sitä liian nopeasti.


Maksutavat

  • Siirto

Toimitusmenetelmät

  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.