FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
20 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Alogy Book Cover Tuotekuvaus + tärkeimmät ominaisuudet

Alogy Book Cover kotelo läpällä Galaxy A7 Lite 8.7 T220/T225:lle Galaxy Tab A7 Lite 8.7" (T220/T225) omistettu Book Cover kotelo on korkealaatuinen tuote, joka on valmistettu korkealaatuisimmista materiaaleista, jotka takaavat luotettavan suojan vaurioita ja naarmuja ja likaa. Kotelo on päällystetty miellyttävän tuntuisella eko-nahalla, joka antaa tyylikkään ja tyylikkään muotoilun. Putoamistilanteessa vaimentaa iskuvoimaa. Kannen sisäosa on päällystetty herkällä materiaalilla, mikä lisää turvallisuutta ja pitää näytön puhtaana.



Tuotteen kohokohdat: Tuotemerkki
Alogia
Malli
Kirjan kansi
Materiaali
Polykarbonaatti + ekologinen nahka
Yhteensopivuus
Galaxy Tab A7 Lite 8,7" (T220/T225)
Toiminto
Nuku/herää, seiso





Miksi tämä tuote kannattaa ostaa? Suljettu magneetilla, joka lisäksi suojaa laitetta kaatumiselta, joka suojaa laitteen näyttöä naarmuilta Siinä on kameralle, lampulle ja kaiuttimille omistetut aukot.



Lisätiedot: Koko kotelo on valmistettu erittäin tarkasti ja huolellisesti, ja se tarjoaa 360 asteen suojan. Lisäksi kannattaa huomioida, että luotettavan suojan lisäksi kotelo on erittäin toimiva, sen rakenteessa on kaikki tarvittavat aukot aukkoille, painikkeille, kaiuttimille ja kameralle. Kotelo on klassinen, suljettu tyyli, ns "kirja", jossa sekä etu- että takakansi ovat yksi. Kannessa on myös innovatiivinen Sleep / Wake up -toiminto, jonka avulla laite voi automaattisesti nukkua ja herätä, kun avaamme tai suljemme etukannen, tällä toiminnolla on positiivinen vaikutus akun ja itse laitteen pidempään käyttöikään.


Alogy on moderni tuotesarja, joka on erikoistunut puhelimien ja tablettien koteloiden luomiseen. Jokaiselle Alogyn tuotteelle on ominaista korkea laatutyö ja ainutlaatuinen tyyli, joka seuraa jatkuvasti viimeisimpiä ajankohtaisia trendejä. Alogyn lisävarusteiden valikoima tarkoittaa, että jokainen käyttäjä löytää jotain itselleen. Lisäksi Alogyn luomat GSM-lisävarusteet on suunniteltu säilyttämään jokaisen mobiililaitteen täyden toiminnallisuuden. Kaikki tuotteet sopivat täydellisesti laitteisiin ja täyttävät korkeimmat suojausstandardit. Alogy on tulevaisuuden brändi, joka keskittyy ensisijaisesti kehitykseen ja haluun luoda entistä parempia tuotteita. Näiden oletusten ansiosta Alogyn tuotteet voivat täyttää vaativimpienkin asiakkaiden odotukset.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.