FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM FARKKUJEN kokoelma 2018

alkaen 25,00 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
24 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
4875 kappaletta
Maa
Espanja
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
2 päivää
Viimeisin päivitys
8 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

SUPERTARJOUS UUDELLE EKSKLUSIIVISELLE FARKKUMALLISTOLLE CRISTIANO RONALDO CR7.
AMERIKKALAISET TUOTEMERKIT TARJOAVAT SINULLE YKSINOIKEUDELLA KOKO VUODEN 2018 KOKOELMAN
30 farkkumallia
5 mallia shortseja
3 takkimallia
CR7 JOUSTAVA
Estämällä puuvillan ja spandexin edistyneessä kudontaprosessissa loimme CR7 Flexin, joka tarjoaa erinomaisen venytyksen ja palautumisen. Tämä denim on suunniteltu liikuttamaan sinua! Kaikella kuvalla ja tyylillä haluat huippuluokan denimin, mutta mukavuuden ja liikkuvuuden tasolla esteetön, rajoittamaton ja vertaansa vailla.
Täydellinen valinta kaikille, jotka ovat aina liikkeellä.
FARKUT KAIKILLE
Ensimmäinen CR7 Denim -mallisto koostuu miesten shortseista ja farkuista, jotka kaikki on leikattu liikkeiden ennakoimiseksi. Miesten farkkuja on neljää tyyppiä, jotka on suunniteltu sopimaan melkein kaikkiin kehon muotoihin ja tyylimieltymyksiin. Riippumatta siitä, kuinka käytät farkkujasi, jos etsit farkkuja, jotka tukevat rajoittamatonta elämäntapaasi, CR7: llä on malli sinulle.
DENIM KEKSITTY UUDELLEEN
Miesten vaatteiden peruskankaasta: denim. Meitä inspiroi tapa, jolla Cristiano Ronaldo asuu kentällä, ja suunnittelimme kokoelman jokaiselle miehelle, joka on aina liikkeellä ja tarvitsee farkkua, joka ei pidä häntä.
Luomalla uuden kankaan, joka inspiroi vapautta: CR7 Flex, Cristiano pystyy laittamaan nimensä denimille, joka näyttää denimiltä, mutta on joustavampi ja vähemmän rajoittava.

KAIKKI KOOT SAATAVILLA

FARKUT SLIM BIKER TYPE-C - TUMMA HARTSI
Saatavilla olevat värit: TUMMANSININEN
Ikoninen CR7-look on esillä näissä Type-C Biker Jeansissa. Näihin ohuisiin farkkuihin kuuluu Moto-peitto reidessä ja selän ikeessä sekä kierretyt saumat ja muotoillut lahkeenlaastarit. Comfort fit - Keskikokoinen vyötärö - Denim stretch comfort - Vetoketjullinen suljin - Tumma hartsipinta - Cristiano Ronaldo ylisuuri metalliniitti

TYYPIN C OHUET SUORAT FARKUT
Saatavilla olevat värit: AMIRAALI - INDIGO - KIVI - VAHATTU SUIHKUKONE
Alkuperäiset ja selkeät CR7 Type-C Denim -farkut yhdistävät keskikorkeat farkut lantiosta ja reidestä suoraan jalkaan nilkkaan. Hienoimpia yksityiskohtia ovat ikoninen valkoinen niitti, kulunut haalistuminen, klassinen vetoketjukärpänen ja rypytys helmassa. Comfort Fit - Medium Rise - Stretch Denim - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 nahkainen selkälaastari ja ikoninen valkoinen niitti

TYYPPI S ERITTÄIN LAIHA SUUNNITELTU LAIHA
Saatavilla olevat värit: RUUSUNSININEN - RANNIKON SININEN - ONYX - ASFALTTI - VALKOINEN ALPES - INDIGO
CR7 Type-S -farkut on suunniteltu kehoa ajatellen. Näissä kapeissa farkuissa on 3D-ompeleet jalan polvessa ja takana. Pesty kuluneeksi ensimmäisenä käyttöpäivänäsi. Laiha istuvuus - Matala nousu - Pehmeä joustava denim - Nappikärpänen - Indigonsininen denim - 3D-ompeleet + paneelin yksityiskohdat - CR7-nahkainen selkälappu + ikoninen valkoinen niitti

TYYPPI T KAPENEVA HARTSIDIFARKKU
Saatavilla olevat värit: RESINE NAVY
CR7 Type-T -farkuissa on matala vyötärö ja kevyt haara, jotka lisäävät tilaa ja mukavuutta istuimessa ja reisissä. Kaareva jalka kapenee nilkkaan modernin muodon saavuttamiseksi. Yksityiskohtiin kuuluu ikoninen valkoinen niitti, jossa on maaliroiskeita. Kapeneva jalka - matala nousu / haaraton - pehmeä joustava denim - nappikärpänen - indigonsininen denim - suihkehartsi + hankaukset - cr7 nahkainen selkälaastari + ikoninen valkoinen niitti

RIP BACK SHORT - MUSTA SUIHKUKONE
CR7-repeytyneet farkkushortsit, jotka on valmistettu neulotusta denimistä, tarjoavat mukavuutta ja asennetta. Näissä slim fit -shortseissa on ikoninen valkoinen niitti ja kolminkertaiset neulasaumat.
PÄÄLLYSTETTY SUIHKU - VAHATTU SUIHKU
Farkkufarkut CR7 on valmistettu pehmeästä denimistä ja päällystetty vahatulla viimeistelyllä, joka takaa ainutlaatuisen patinan jokaisen käyttökerran yhteydessä. Musta materiaali leikkii tummalla denimillä, kun taas liimatut reunat ovat kontrastissa raa'an farkkupohjan kanssa.
KICK BACK SHORT - PUUHIILI
CR7-farkkushortsit on valmistettu pehmeästä neulotusta denimistä, joka on pesty äärimmäisen mukavuuden takaamiseksi. Samea harmaa pesu ja hapettuneet sävyt antavat luonteen näille CR7-lyhyille housuille.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.