FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Tislattu tai demineralisoitu vesi

Tislattu vesi (VE-vesi) on vettä, jonka TDS on alle 2 ppm. Toisin sanoen tislattu vesi, jonka H2O-molekyylien pitoisuus on lähellä 99, 9998%. Että
Raakavedellä ei koskaan ole tätä puhtautta, koska sen kierto luonnossa on saastunut erilaisilla mineraaleilla (kalsium, magnesium jne.) tai orgaanisilla (liuottimet, jätevedestä päästetyt hiilivedyt).
Tislatun veden puhtaus määritetään mittaamalla ohmeina ilmaistu sähkövastus [Ω]. Sähköinen vastus on suurempi tislattu vesi on puhtaampaa.
Ominaisvastus 18 M & Omega; Ultrapuhdas vesi demineralisoitu vesi on tyypillistä. Tavallisen veden resistiivisyys on 2000 Ω. Meriveden ominaisvastus on 20 Ω.
Vaikka sen pH on välillä 6 - 7,5 tislattua vettä, se on erittäin aggressiivinen syövyttävän vaikutuksen kannalta.

Asennus tislatun veden, demineralisoidun veden saamiseksi
sisältää käänteisosmoosivettä kalvosuodatuksen kautta osmoottisella paineella. Sitä
Tislaus sisältää veden kiehumiseen, haihduttamiseen ja kondensaatiolämmitykseen tislatun veden saamiseksi.

Deionisointivesi sisältää epäpuhtauksien poistamisen kahdella elektrodilla, jotka on kytketty energialähteeseen. Kationien suolat vedessä dissosioituvat (+) ja anioni (-).
Natriumkloridi - NaCl (pöytäsuola) dissosioi natriumin (Na+) ja kloridianionien (Cl) kationin. Positiivinen elektrodi houkuttelee anioneja (-), kun taas negatiivinen elektrodi houkuttelee kationeja (+). Deionisaatiota ei voida uuttaa orgaanisilla yhdisteillä.
Mikään kolmesta Yhdysvalloissa luetellusta prosessista ei tuota ultrapuhdasta demineralisoitua vettä. Siksi niitä käytetään yhdessä: tislaus tai deionisaatio + + käänteisosmoosi käänteisosmoosi.

Demineralisoitua vettä käytetään pääasiassa lääketeollisuudessa, kosmetiikkateollisuudessa ja elektroniikkateollisuudessa (integroitujen piirien tuotanto).

Demineralisoitua vettä tarvitaan voimalaitoksissa höyry- ja propulsioturbiinien tuottamiseen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.