FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
2 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

MUKAUTETTU MUOTOILU - Nuorten poikien Harry Potter Tylypahkan fanivaatteissa on rohkea Tylypahkan teksti ja harjalogo kuninkaallista sinistä taustaa vasten, ammattimaisesti painettu pitkäkestoisten värien ja painolaadun takaamiseksi.
KIINNITETTY HUPPU - Harry Potter Tylypahkan teksti & harja nuorten poikien kuninkaallisessa sinisessä hupparissa on kiinnitetty huppu ja kiristysnyöri, jotka pitävät sinut lämpimänä ja mukavana viileällä säällä.
VIRALLISESTI LISENSOITU - Nuorten poikien Harry Potter Tylypahkan teksti- ja harjalogo kuninkaallinen sininen hupullinen pusero on virallisesti lisensoitu ja 100% aito, joten se on täydellinen lahja faneille!
LAADUKKAAT MATERIAALIT - Harry Potter Tylypahkan nuorten poikien fanituotteet on valmistettu korkealaatuisesta puuvillan ja polyesterimateriaalin sekoituksesta.
HOITO-OHJEET - Harry Potter Tylypahkan teksti ja harjalogo nuorten poikien kuninkaallinen sininen hupullinen pusero voidaan pestä koneella kylmällä samanlaisilla väreillä ja rumpukuivata matalalla parhaan hoidon saavuttamiseksi.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.