FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
25 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Kermeo Full Motion TV -seinäkiinnike useimmille 26-55 tuuman litteille ja kaareville televisioille
Kunto : A ware
1 lava: 96 kpl
Yksikköhinta: 7,99€

【ERITTÄIN VAHVA TV-SEINÄKIINNIKE KAKSOISVARSILLA】TV Seinäkiinnike, jossa on 6 nivellettyä vartta, on valmistettu korkealaatuisesta raudasta, ja se sopii useimpiin 26-55 tuuman LED-, LCD-, OLED- ja kaareviin televisioihin, mahtuu jopa 40 kg. Tällä on erittäin korkea turvallisuus ja luotettavuus ja se voi varmistaa television turvallisuuden ja vakauden.
【TV-SEINÄKIINNIKKEIDEN YHTEENSOPIVUUS】 Irrotettavat jatkokiinnikkeet sopivat VESA 75 * 75mm - 400 * 400mm. Se on yhteensopiva VIZIO-, SHARP-, LG-, SONY-, TCL-, SAMSUNG-, Hisense-, ELEMENT-, SCEPTRE-, TOSHIBA- tai minkä tahansa muun television kanssa.

【OPTIMOITU KATSELUKOKEMUS】Täysin nivelletty TV-seinäkiinnike tarjoaa mukavan katselun. Voit kallistaa televisiota 15° ylös ja alas, kääntää 30° - 45° vasemmalle tai oikealle ja säätää television ja seinän välistä etäisyyttä 50 mm: stä 370 mm: iin, kunnes löydät mukavimman katselun.

【HELPPO ASENNUS】TV-seinäkiinnike on varustettu yksityiskohtaisella vaiheittaisella asennusoppaalla, joka auttaa sinua asentamaan nopeasti.

ERINOMAINEN ASIAKASPALVELU】Olemme aina valmiita tarjoamaan edullisia TV-seinäkiinnikkeitä ja vastaamme mielellämme kysymyksiisi ennen ostamista ja asentamista. Jos kohtaat ongelmia, ota meihin yhteyttä välittömästi, annamme sinulle varmasti tyydyttävimmän vastauksen.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.