FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
17 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Koristeellinen kipsinäkymä riisinjyvä

0,73 € /kilogramma veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
25 kilogrammaa
Saatavilla oleva määrä
10000 kilogrammaa
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
15 päivää
SKU:
C1525609
Viimeisin päivitys
8 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Se on koristeellinen kipsirakenne, joka etsii "riisinjyvää", joka perustuu akryyli-stire¬mukaviin dispersioihin, pigmentteihin ja marmorirakeisiin, joita käytetään ulko- ja sisäviimeistelyyn. tavalliset laastarit, kipsilaastit, betoni, kipsilevyt ja vanha maali: se voidaan levittää mille tahansa mineraalipohjan pinnalle. Se on säänkestävä, erittäin kestävä mekaanisille iskuille, iskuille, hankaukselle ja naarmuille.

Pohjapinnan esikäsittely: Kosketuspinnan on oltava täysin kuiva, sileä, puhdas, sprafuita ja rasvaton, ilman irtonaisia hiukkasia. Korjauspisteillä on sama rakenne kuin olemassa olevalla pinnalla.

Käyttöohjeet: Pinnat on pohjustettava kipsipohjamaalilla vähintään 24 tuntia ennen koristekipsin levittämistä. Materiaali levitetään käsin kipsigranu¬latian (1,5 mm) paksuudelle ruostumattomasta teräksestä valmistetulla lastalla ja rikkoutuneelle pyöreälle sileällä muovikellukkeella. Älä levitä erittäin hauraille pinnoille (esim. olemassa olevan saven, kalkkilaastin, kalkkilaastin, kipsijulkisivun maalaaminen. Ulkona). Niitä ei sovelleta alle 2 tunnin alueelle sateen päättymisen jälkeen (lämpötilaolosuhteet, jotka mahdollistavat kuivauksen valmistelun). Syöttien ehkäisemiseksi kipsiä levitetään yhdessä vaiheessa prosessissa "märkä märässä" (keskeytyksettä). Tämä edellyttää, että rakennustelineillä on riittävä määrä applikaattoreita; Se ei toimi erittäin korkeissa lämpötiloissa auringon, voimakkaan tuulen, sumun, korkean kosteuden yli 80% ja sateen ja pakkasen riskin suorassa vaikutuksessa. Korkeissa lämpötiloissa ja erittäin korkeissa olosuhteissa on suositeltavaa, että kipsin levitys laimennetaan 2% vedellä ja sidos julkisivun puolella , joka ei ole suoraan alttiina auringonvalolle. On suositeltavaa levittää tuote uudelleen paikallisen tarkoituksen jälkeen, kun korjaukset ja säädöt on tehty jo levitetylle pinnalle, koska nämä alueet erottuvat viimeistelyn yleisestä ulkonäöstä. Alustan ja ilman lämpötilan tulisi olla välillä 5 ° C - 25 ° C

Värilliset laastarit tärkeitä: luonnollisilla aggregaateilla on mahdollisia sävyn vaihteluita; Sen vuoksi sitä käytetään vain saman määrän eräaineksen kanssa samalla pinnalla; muuten materiaali sekoittuu keskenään eri sävyjen välttämiseksi saamisen välttämiseksi. Puhdistusvälineet tehdään heti käytön jälkeen vedellä tai saippuavedellä. Kuivumisaika pinnallinen (kosketus): 04.00, kuivuus (pallo): 72 tuntia. Arvot?? on tarkoitettu 20 ° C: n lämpötilaan ja 60%: n suhteelliseen kosteuteen. Noin: Ensimmäisten 24–72 tunnin aikana levityksen jälkeen pintaan vaikuttavat sade, lumi, pakkanen jne. Erityiskulutus olisi suojattava. 2,9-3,1 kg / m2. Kulutus on täysin sileälle pinnalle. Kulutus vaihtelee levitetyn paksuuden ja caracteris¬ticile-substraatin mukaan. Pakkaus: muovinen ämpäri 25 kg. Säilytys: Säilytä viileässä, kuivassa, lämpötilassa 5 ° C - 30 ° C alkuperäisessä pakkauksessa, avaamattomana. Aaltojen kyky: 24 kuukautta valmistuspäivästä pakkaus- ja varastointiolosuhteiden mukaisesti. Katso valmistuspäivä ja pakkaukseen merkityt erät.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.