WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Langaton PNI AV601 videoäänilähetin ja RJ45 airfun ja aircontr

41,40 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
50 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
5 päivää
SKU:
PNI-AV601
EAN:
5949066512957
Viimeisin päivitys
Yli kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Miracast-moduuli / AllSharecast
Voit nyt nauttia perheesi kanssa kuvista tai videoista älypuhelimella, tabletilla tai tietokoneella, koska niitä voidaan toistaa reaaliajassa televisiossa tai projektorissa Miracast-tilan avulla. Joten voit käyttää televisiota tai projektoria älypuhelimen, tabletin, kannettavan tietokoneen kloonina ja voit nauttia sovelluksista, elokuvista paljon suuremmalla näytöllä.

DLNA-moduuli / MirrorOp
DLNA-tilassa voit toistaa televisiossa / projektorissa HD-kuvia ja elokuvia, joita toistetaan Internetin kautta puhelimesta / tabletista / tietokoneesta. Laite tukee verkkosisällön reaaliaikaista toistoa 1080P-tarkkuudella puhelimesta / tabletista televisiossa tai projektorissa.

Tiedostojen toistaminen tabletilta/älypuhelimelta
Erityisen mielenkiintoinen sovellus on AirFun, jolla voit toistaa suoraan näytöllä valittuja tiedostoja puhelimesta tai tabletista: elokuvia, musiikkia, kuvia.

Virtuaalinen kaukosäädin
AirFun-sovellus on integroinut useita toimintoja, mukaan lukien tämän tuotteen virtuaalinen kaukosäädin. Joten voit käyttää älypuhelintasi virtuaalisena kaukosäätimenä pakkauksessa olevan sijaan.

Tiedostojen toistaminen USB-muistista
Koska se on uusin sukupolvi, PNI AV601 -laitteessa on myös ylimääräinen integroitu mediasoitintoiminto. Joten voit käyttää ulkoisesta muistista (USB-tikku tai HDDextern) monenlaisia multimediatiedostoja: elokuvia, musiikkia, kuvia.

Tukiasema
Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, PNI AV601 voi toimia myös tukiasemana, joka mahdollistaa langattoman verkon laajentamisen suuremmalle alueelle tai jopa kerrosten välillä, mikä tarjoaa langattoman Internet-lähteen alueilla, joihin ei ollut pääsyä normaalissa väkijoukossa.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.