FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
24 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Lebit-väriä vaihtava USB LED -nauha matkapuhelimen kaukosäätimellä 1 metri

3,29 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
137 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm3667
EAN:
=VLOOKUP(A239,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

LED-nauha kytkettävissä USB-porttiin:
Niche-tuote saapui USB-liittimellä varustetun LED-nauhan ulkonäöllä, jonka erikoisuus on, että sitä voidaan käyttää televisiosta, tietokoneesta tai virtapankista. Sen avulla voimme luoda tunnelmavalaistuksen erittäin helposti, mikä voi kirkastaa tylsää olohuonetta tai tavallista makuuhuonetta samanaikaisesti!

Helppo matkapuhelimen hallinta.
Yhdistä se älypuhelimeesi Bluetoothin kautta ja sytytä valot automaattisesti sovelluksen avulla. Kokeile useita valaistustiloja - vaihda valoja tai anna valojen muuttua puhelimellasi soivien kappaleiden mukaan.

Laitteista, joissa on USB-portit, joissa on 5 V: n lähtö, voit käyttää tätä LED-nauhaa turvallisesti. Liitä vain USB-portti ja nauti upeasta tunnelmavalosta! Sen asentamiseen ja kokoamiseen ei tarvita asiantuntemusta, voimme ottaa sen käyttöön muutamassa sekunnissa!
Sisäänrakennetut väriä vaihtavat RGB-LED-sirut:
Värikäs valaistus lumoaa kaikki, mutta tähän LED-nauhaan on sijoitettu erityisiä RGB-LED-siruja, jotka muuttavat valon väriä kysynnän mukaan! Voit valita kiinteän valkoisen, sinisen, punaisen, vihreän, keltaisen, oranssin, vaaleanpunaisen jne .; Voit jopa käynnistää valoesityksiä (hidas kaltevuus, nopea välkkyminen jne.) ja jopa säätää kirkkautta!

Pakkauksessa oleva 5V LED-nauha voidaan leikata 1 LEDin välein, käytännössä 35 mm: n välein löydämme leikkauspisteen LED-nauhasta. Tämä tekee siitä helpon skaalautua, erittäin hyvin skaalautuvan mihin tahansa ahtaaseen tilaan.

Kuinka asentaa USB RGB LED -nauha:
RGB-LEDit on asennettu joustavaan nauhaan, jossa on itseliimautuva tausta.  Joustavuutensa ansiosta se voidaan kiinnittää paitsi tasaisille pinnoille myös hieman kaareville pinnoille! Se tarttuu erinomaisesti televisioiden, näyttöjen tai jopa MDF- ja PVC-materiaalien takaosaan.
 
Asennuksen aikana kiinnitä huomiota siihen, että sähkölaitteen tapauksessa led-nauhaa ei saa asentaa suurimpaan lämmityspisteeseen, koska sillä voi olla haitallinen vaikutus paitsi LEDeihin myös itseliimautuvaan liimaan (se voi irrota pinnasta lämmön vuoksi).

Käyttöalueet:
 - älytelevisio, näytön taustavalo (vähentää silmien rasitusta katsellessasi televisiota pimeässä valaisemalla näytön ympäristöä)
 - tietokonepöydän sisustusvalaistus
 - näppäimistöpidikkeen toiminnallinen valaistus
 - retkeily, retkeily lisävalo (esim. toimii Power Bankista)
 - 5V DC-lähtö USB-liitin missä tahansa ympäristössä, esim. sängyn sisustusvalaistus, kaapin sisävalaistus
 



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.