FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Livingpai taitettava ja säädettävä kuntotrampoliini

34,12 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
7 kappaletta
Maa
Unkari
Tavararyhmä
Uusi  
SKU:
holm7238
EAN:
=VLOOKUP(A451,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimeisin päivitys
4 päivää sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus


Hauska ja tehokas harjoittelu Fitnesstrampoliinit eivät ole vain kevyitä, turvallisia ja hiljaisia urheiluvälineitä, vaan ne tarjoavat myös paljon hauskempaa harjoittelun aikana. Vain 10 minuuttia hyppäämistä päivässä polttaa tehokkaasti kaloreita, vahvistaa verenkiertoa, mikä vastaa 1 tunnin lenkkeilyä, 30 minuuttia pyöräilyä tai 20 minuuttia uintia. Kätevä kokoaminen, erottaminen ja varastointi Taitettava muotoilu pienentää sen koon 1/4: een, mikä tekee varastoinnista kätevän, kun taas säädettävä kahva ja metallirakenne ovat irrotettavissa. Yksinkertainen mutta vahva muotoilu on valmistettu kevyestä materiaalista, joten kuka tahansa voi koota tai purkaa sen ilman työkaluja. Laaja valikoima käyttötarkoituksia, kuten hyppyjä, punnerruksia, istumaannousuja ja useimpia venytysharjoituksia.

Taitettava muotoilu

Trampoliini voidaan taittaa kahdesti, ja taitettu koko on alle 1/4, joten se on erittäin tilaa säästävä ja helppo laittaa sängyn alle, nurkkaan, kaappiin.

Korkeussäädettävä kahva Urheilutrampoliini tukee 4-tasoista korkeudensäätöä. Kahvan vieressä olevalla painikkeella voit säätää sitä 79 cm: stä 106 cm: iin, täydellinen trampoliini aikuisille ja lapsille.

Vaahdotettu kahva Pehmeällä vaahtomuovilla päällystetty kahva lisää tasapainoa, luistamattomuutta ja mukavuutta. Nauti vain hyppäämisen ilosta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

Suljettu ruostumattomasta teräksestä valmistettu jousi Kuntotrampoliini voidaan varustaa jopa 32 suljetulla teräsjousella ja sen turvakolmiorakenne tekee siitä turvallisemman ja kestävämmän kuin joustavat köysi- tai hihnajouset.

Turvallisuus Oxford-tyyny 600D on valmistettu naarmuuntumattomasta Oxford-materiaalista, jossa on PE-sisäkerros, joka suojaa tehokkaasti jalkojasi ja varpaitasi loukkaantumiselta hyppäämisen aikana.

Trampoliinilla on metalliputket ja kumi 6 irrotettavaa metalliputkea, jotka on päällystetty kumilla, jotta trampoliini ei luista ja on hiljainen.

Parannettu PP-hyppylauta: Tuotu PP-pomppulauta tarjoaa paremman kulutuskestävyyden ja on vedenpitävä. Ainutlaatuinen materiaali tekee hypyistä pehmeämpiä ja suojaa polvea tehokkaasti. Kantavuus saavuttaa 200 kg.

Tykötarpeet:

Kestävä hihnatarvike Livingpai-trampoliinissa on 3 erilaista vastusnauhaa, jotka parantavat harjoittelukokemustasi.

Sisältää vetoköyden Trampoliini sisältää vetoköyden. Se voidaan yhdistää trampoliiniharjoitteluun kuntoilun tehostamiseksi entisestään.

Sisältää kantolaukun Kokoontaitettavan trampoliinin mukana tulee laadukas kantolaukku, joka mahdollistaa trampoliinin mukavan kuljettamisen.

Ominaisuudet:Suurin kuorma 200 kg4 taso korkeus säädettävä vaahtokahvaTaitettu koko alle 1/4 alkuperäisestä koostaKestävä Oxford-tyynySisäympyrä on valmistettu kestävästä vedenpitävästä PP-matostaRaskaat teräsputket liukumattomalla kumipohjallaKestävät naarmuuntumattomat teräsjouset



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.