WEEKEND SALE
-25%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

LUONNOLLISEN LÄÄKÄRIN VALMISTELUN VALMISTELU
Ongelmalliselle iholle

Hyvin hoidetut kasvot ja sileä iho ovat merkkejä nuoruudesta ja terveydestä. Ihosoluja päivitetään jatkuvasti, mutta ikään liittyvien muutosten ja ympäristön haitallisten vaikutusten vuoksi vanhat kuolleet solut lakkaavat päivittymästä ajoissa. Tämän vuoksi iho muuttuu tylsäksi, kuivaksi, epätasaiseksi, hienoksi ryppyksi. Vanhentuneiden solujen poistamiseksi ja ihon palauttamiseksi käytetään luonnollista keraamista kasvoa. Se puhdistaa hellävaraisesti kuolleen ihon dermiskerroksen lisäksi myös ihon huokosiin kertyneistä kosmeettisista jäämistä, pölystä, rasvasta ja estää happea, kosteutta ja hyödyllisiä elementtejä pääsemästä ihon syvempiin kerroksiin.

INCI: Aqua, Prunus Armeniaca (aprikoosi) -siemenjauhe, Hippophae Rhamnoides -öljy, Вutyrospermium Parkii (Shea) Вutter, Isoamyylilauraatti, Isoamyylikaakao, Cetearil-alkoholi, glyseryylistearaattisitraatti, Glicerin, Panthenol, Chamomilla recutita -eteerinen öljy, eteerinen Pinus silvestris -öljy, Salvia officinalis -eteerinen öljy, Xantan-kumi, tokoferyyliasetaatti, Magnolia Officinalis -kuoriuute, Matricaria chamomilla -uute, Rosa-cinnamomea-uute, Menhta piperita -uute, Salvia officinalis -uute.
Luonnollinen kasvojen kvartsi "anti-inflammatorinen", joka on suunniteltu erityisesti ongelmalliselle iholle. Aktiivisten ainesosien ansiosta se edistää huokosten syväpuhdistusta, ihottumien poistamista iholta ja normalisoi talirauhaset. Säännöllisellä käytöllä syvät rypyt tasoittuvat, ihon kimmoisuus lisääntyy ja iho putoaa.
Aprikoosi murskatussa muodossa edistää huokosten syväpuhdistusta, parantaa verenkiertoa ja stimuloi siten hyödyllisten aineiden imeytymistä. Tyrniöljy vähentää myös tulehdusta ja ärsytystä, sillä on pehmentäviä, ravitsevia, virkistäviä, tonisia, kosteuttavia, suojaavia ja parantavia ominaisuuksia. Se poistaa myös täydellisesti ihon kuivuuden ja kuorinnan, auttaa parantamaan ihon sävyä, kimmoisuutta ja kimmoisuutta. Sheavoi rauhoittaa ihoa vaikuttamalla tulehtuneisiin alueisiin, poistamalla kutinaa ja ärsytystä. Kamomillan eteerinen öljy on ihanteellinen herkän ihon hoitoon, aknen torjuntaan ja huokosten suojaamiseen saastumiselta. Männyn eteerinen öljy poistaa ärsytystä, vähentää kasvojen turvotusta. Sage-eteerinen öljy normalisoi talirauhasen erittymistä ja taistelee bakteereja vastaan ihon pinnalla. E-vitamiini estää ihon ikääntymistä, lisää sen elastisuutta, normalisoi lipiditasapainoa. Magnolia- ja kamomillauutteilla on voimakas bakterisidinen, anti-inflammatorinen ja rauhoittava vaikutus. Ruusu- ja minttuuutteet sisältävät hivenaineita, jotka parantavat solujen aineenvaihduntaa ja auttavat säilyttämään kosteuden ihosoluissa täydellisesti.

Käyttötapa:
Levitä kosteutetulle iholle, hiero kevyillä pyöreillä liikkeillä, huuhtele huolellisesti vedellä. Älä käytä enempää kuin 1-2 kertaa viikossa. Sitä ei suositella käytettäväksi ihon vaurioitumisen yhteydessä, vältä silmänympärysihoa. Käytä vain ulkoiseen käyttöön.

PAKKAUS: 50 ± 5 ml

LIFE LIFE: 1 vuosi, avaamisen jälkeen 3 kuukautta.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.