FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
7 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

MUSTA hierontapöytä kauneussänky sohva kannettava kevyt deluxe 2-osainen alumiinimateriaali hierontaterapiahoitoon reiki-salongin paraneminen (paino

165,00 € /kappale veroton hinta
OLEN TILAAMASSA

Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
4 kappaletta
Maa
Italia
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
3 päivää

Ottaa yhteyttä Soita

MUSTA hierontapöytä kauneussänky sohva kannettava kevyt deluxe 2-osainen alumiinimateriaali hierontaterapiahoitoon reiki-salongin paraneminen (paino - kuvaus

Tietoja tuotteesta
"Koe ylivertainen mukavuus ja tuki tällä kannettavalla ja kevyellä hierontapöydällä, joka on suunniteltu äärimmäiseen rentoutumiseen ja"
Tietoja tästä tuotteesta
【Leveämpi ja pidempi】 Tämä ammattimainen hierontapöytä on 72.84 tuumaa pitkä (niskatuella 83.9 tuumaa) ja 27.6 tuumaa leveä (sivukäsinojilla 35.4 tuumaa), leveämpi ja pidempi kuin perinteiset mallit. Korkeutta voidaan säätää 23.6 tuumasta 31.9 tuumaan vain painamalla painiketta.
【Helppo asennus, kannettava ja kevyt】 Tämä hierontasänky on jo koottu, voidaan nopeasti asentaa ja taittaa alas ilman lisätyökaluja. Sisältää ilmaisen kantolaukun kätevää säilytystä ja kuljetusta varten. Paino: 25lb (lisävarusteiden kanssa: 34lb)
【Vakaa ja tukeva säätiö】 Vahvistettu alumiinirunko, jossa on leveät poikkipalkit (kukin 1.85 tuumaa), kiinteät vaijeriköydet ja liukastumista estävät tyynyt tekevät tästä hierontasängystä erittäin vahvan ja luotettavan. Tämän hierontapöydän työpaino on 551 paunaa, staattinen paino 2425 paunaa.
【Premium-materiaalit】 Valmistettu hienoimmista alumiinijaloista, vedestä ja öljynkestävästä PU-nahasta, 2 tuuman tiheä muistivaahtopehmuste tarjoaa sinulle korkean mukavuuden. Tämä monipuolinen kauneussänky on suositeltava kaikille, jotka ovat mukana kauneus-, Tatto-, Reiki-, Healing-, ruotsalaisessa thaimaalaisessa hierontateollisuudessa.
【Free Täysi lisävarustesarja】 Irrotettava ja korkeussäädettävä pääntuki, etukyynärnoja (korkeutta voidaan säätää välillä 4.33-6.69 tuumaa), 2 sivuvarren tukea, kasvoteline, kantolaukku ja kasvoreikätulppa. Kaikki lisävarusteet voidaan säilyttää siististi pöydän sisällä, kun sitä ei käytetä.


Maksutavat

  • Siirto
  • Käteinen
  • Verkkomaksut

Toimitusmenetelmät

  • Henkilökohtainen kokoelma
  • Kotimaan toimitus
  • Kansainvälinen toimitus

Tukkukauppiaan muut tarjoukset

Muut tarjoukset tässä kategoriassa

Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.