FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
22 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Tarjouksen kuvaus

Kuinka se toimii?

Goldie on vartaloöljy, joka antaa nopean ja intensiivisemmän rusketuksen. Se toimii UV-säteiden kanssa, mikä tarkoittaa, että voit käyttää sitä ottaessasi aurinkoa ulkona tai solariumissa. Rikkaiden luonnollisten ainesosien ansiosta ihosi on pehmeä, sileä ja hyvin hoidettu, ja se myös tuoksuu miellyttävältä.
Ja mikä parasta - ihosi hehkuu! Ruskettunut vartalosi näyttää kirkkaammalta kuin koskaan ennen!
Kuinka käyttää öljyä?
Ravista sitä ennen käyttöä! Levitä se haluttuihin kehon osiin ennen auringonottoa tai solariumin käyttöä. Goldie voidaan levittää myös kasvoille.
Mutta muista - Goldie ei sisällä UV-suojaa. Käytä ennen auringonottoa ylimääräistä aurinkovoidetta.
Mitä ainesosia öljy sisältää?
Öljy on 100% vegaaninen eikä sisällä silikonia! Tutkimme täysin luonnollisia ainesosia, jotka olemme tunteneet ikimuistoisista ajoista lähtien ja joiden tiedämme auttavan ruskettumaan nopeammin. Ja näin Goldie-öljy syntyi! Goldie-öljy on suunniteltu parhaista öljyistä: oliiviöljy, parafiiniöljy, auringonkukkaöljy, soijaöljy, vehnänalkioöljy. Tämä öljyjen yhdistelmä yhdessä beetakaroteenin ja porkkanauutteen kanssa tarjoaa nopeampia, tehokkaampia ja kestävämpiä tuloksia. Lisäksi E- ja C-vitamiinit hoitavat ihoasi auringonoton aikana ja sen jälkeen!
Tuotteitamme ei ole testattu eläimillä!
Katso ainesosat ↓
Isopropyylimyristaatti, Paraffinum Liquidum, kapryyli- / kapryylitriglyseridi, Olea Europaea -hedelmäöljy, Helianthus Annuus -siemenöljy, beetakaroteeni, Daucus Carota Sativa porkkanan juuriuute, glysiini soijaöljy, tokoferoli, Propicol Glicitrat, Jubilin Regia sitruunahappo, tokoferyyliasetaatti, hajuvesi, Triticum Vulgare -alkioöljy, kiille, propyyliparabeeni, bentsyylibentsoaatti, limoneeni, linalooli, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Tuotteen koko: 150 ml


Liitteet
Lataa tiedosto bodybite(3).pdf


Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.