FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
18 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Painetut kaulanauhat työntekijätunnusten, konferenssimerkkien käyttämiseen ...

176,00 € /paketti veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
1 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
rajoittamaton
Maa
Slovenia
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
10 päivää
SKU:
1417
EAN:
1417
Viimeisin päivitys
1 kuukausi sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

Etsitkö täydellistä ratkaisua työntekijätunnusten, konferenssimerkkien tai avainten käyttämiseen? Tarvitsetko brändättyjä kaulanauhoja markkinointitarkoituksiin ja tarvitsetko niitä mahdollisimman pian?

Teemme yhteistyötä erittäin reagoivan eurooppalaisen kaulanauhavalmistajan kanssa ja autamme sinua. Jos haluat tarjouksen, lähetä meille haluamasi määrä ja muut tekniset tiedot.

Kaulanauhat ovat hihnoja, joita käytetään kaulan ympärillä avainten, merkkien, henkilöllisyystodistusten, matkapuhelinten tai muiden pienten tavaroiden kuljettamiseen. Niitä käytetään usein myös henkilökorttien näyttämiseen yrityksissä, sairaaloissa, kokouksissa, messuilla, konserteissa ja muissa sovelluksissa, joissa vaaditaan turvallisuutta.

Mainosnauhat on yleensä painettu mainossisällöllä, yritysten logoilla, tapahtumien nimillä jne. Kaulanauhamme valmistetaan yleensä mukavasti käytettävästä polyesterimateriaalista, jonka leveys on 10, 16, 20 tai 25 mm ja kokonaispituus 90 cm, mikä tarkoittaa 35–40 cm, kun sitä käytetään kaulan ympärillä.

Painotekniikka, jota käytämme eniten kaulanauhoille tulostamiseen, on eräänlainen täysväripainatus nimeltä 'Dye-sublimation'. Jos Dye-sublimoidut kaulanauhat sisältävät logoja, joissa on pieni teksti, suosituin raidan leveys on 20 mm. Kapeammat kaulanauhat ovat parempi vaihtoehto, jos tarvitset värillisen taustan ja tekstin tai paksut logot. Painatusraidat ovat valkoisia ja niitä on saatavana kahtena muunnelmana - sileä polyesteri (jota joskus kutsutaan "satiiniksi") ja uurrettu. Koska tulosteen terävyys on parempi sileällä materiaalilla, suosittelemme tätä.

Taideteos voi olla täysvärinen (CMYK) ja se voi sisältää myös kaltevuuksia. Voimme tulostaa erilaisia taideteoksia kaulanauhan sisä-/ulkopuolelle – mutta siinä on yksi rajoitus. Koska kaulanauhamateriaali on hieman joustavaa, emme voi synkronoida molempien taideteosten sisältöä (emme esimerkiksi voi tulostaa sisä- ja ulkologoja samaan kohtaan). Otamme tämän huomioon taideteosvedosta laatiessamme, ja asiakkaamme saavat ennen tuotantoa pdf-tiedoston, jossa on esikatselu koko kaulanauhasta.

Kaulanauhat voivat sisältää erilaisia pidikkeitä ja lisälaitteita. Suosituimmat pidikkeet ovat kääntyvät koukut, mutta niitä on saatavana myös halkaistuina renkaina, merkkikelassa hihnalla, matkapuhelimen narulla ja soljessa, turva- tai irtosoljessa, soikeissa koukuissa (hummerikynsi), pullonavaajissa jne. Tuotamme usein kaulanauhoja, joissa on useita pidikkeitä - kuten kääntyvän koukun ja halkaistujen renkaiden yhdistelmä tai kääntyvä koukku ja matkapuhelimen naru.

Kaulanauhoissa voi olla sisäänrakennettu turvaominaisuus, joka tunnetaan nimellä "breakaway" -solki. Tämä kiinnitys on ommeltu kaulanauhan keskelle ja se vapautuu vedettäessä tai painettaessa. Tämä estää tukehtumisen tai roikkumisen. Irrotusominaisuudella varustettuja kaulanauhoja käytetään useimmiten kouluissa, sairaaloissa, lastenhoitolaitoksissa ja tuotantolaitoksissa, mutta suosittelemme tämän ominaisuuden lisäämistä myös muihin tarkoituksiin.

Kaulanauhan valmistusprosessi on seuraava: Ensin valmistelemme taideteoksen, jossa on esikatselu koko kaulanauhasta. Vahvistuksen jälkeen painamme kaulanauhan taideteokset valkoisen polyesteriraidan molemmille puolille monivärisellä väriaine-sublimaatiopainotekniikalla. Sitten leikkaamme kaulanauhat vakiopituuteen (yleensä 90 cm) ja lopuksi lisäämme halutun karabiinirikoukun tai muun kiinnikkeen. Vähimmäismäärä on 50 kpl. Kaulanauhat ovat oletusarvoisesti paketteja 50 kpl:n nipuissa, mutta tarjoamme myös yksittäisiä pakkauksia läpinäkyviin pusseihin. Tavallinen tuotantoaika on noin viikko, mutta joskus voimme auttaa, vaikka tilaus olisi kiireellinen ja määräaika lyhyempi.

Miksi valita meidät?

- Takaamme kaulanauhojen nopean ja laadukkaan tuotannon
- Varmistamme, että värisävyt ovat oikein
- Panostamme laadukkaaseen ammattitaitoon ja asiakastyytyväisyyteen
- Kaulahihnojen tekemiseen tarvitaan vain logosi ja esikatseluohjeet. Me teemme kaiken muun.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.