FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 vuodeksi REKISTERÖINTI ja UUDISTAMINEN
tarjouksia ei voi yhdistää
23 Jäljellä olevien pakettien määrä

Parhaat varastotarjoukset 150 maasta

Yli 100 000 tyytyväistä käyttäjää

Tarjoukset halvemmalla jopa 90% lähtöhinnasta

Suora yhteys jälleenmyyjiin ja tukkukauppiaisiin

Patjat MemoryFOAM

66,02 € /kappale veroton hinta

Tila
Tarjous on vanhentunut
Minimitilaus
10 kappaletta
Saatavilla oleva määrä
200 kappaletta
Maa
Romania
Tavararyhmä
Uusi  
Toimitusaika
15 päivää
SKU:
HH1525603
Viimeisin päivitys
9 kuukautta sitten

Tämänhetkiset tarjoukset tästä kategoriasta
Tarjouksen kuvaus

patjat MemoryFoam; Mitat: Pieni: 200x90 cm, Keskikokoinen: 200x140 cm, Suuri: 220X180 cm

MemoryFoam-patjat ovat siksi erittäin mukavia, muun muassa viskoelastisen vaahtomuodon käyttö. Avaruusmatkailuun kehitetty materiaali reagoi erittäin hyvin kehon lämpöön. Tämän vaahtomuovin ansiosta ydin voi ottaa kehosi ääriviivat täydellisesti haltuunsa, mikä tarjoaa tasapainoisen ergonomisen tuen.

Patjan ja kehon lämmön välisen vuorovaikutuksen ansiosta lihasten rentoutuminen ja kehon tuki varmistetaan. Patjan ydin varmistaa, että kivuliaat painepisteet vähenevät absoluuttiseen minimiin ja tarjoavat riittävän tuen selkärangalle edistäen verenkiertoa ja imusolmukkeiden virtausta. Sen ydin palasi alkuperäiseen liikkeeseensä.

Tätä tuotetta suositellaan erityisesti kivulias selkäranka (selkä), lihaskipu ja reuma ja unettomuus.

Täydellisen kehon paine, joka hyväksytään ja jaetaan sen anatomisen muodon ansiosta patjan ansiosta ja vasteena kehon lämpötilalle.

Siksi se tarjoaa mukavan unen ja heräämisen aamulla täydellisessä kunnossa ilman kipua.

Etuja:

antibakteerinen
Punkkien vastustuskyky ja kestävyys eivät menetä muotoaan vähentävät kivuliaita painepisteitä Parantaa verenkiertoa ja lymfavirtausta varmistaa asianmukaisen selkätuen Rentouttaa lihaksia Auta kuorsausta, unihäiriöitä ja päänsärkyä pestävällä

Se on erityisesti suunniteltu auttamaan lihasten rentoutumisessa. Sen muoto sopii parhaiten selkärangan anatomiaan asettamalla sen suoraan linjaan tukemalla kehoa unen aikana. Tarjoa mukava uni yöllä ja uusi herääminen on taattu. Sitä tuotetaan ilman CFC-kaasuja, jotka ovat haitallisia terveydelle. Valmistetaan viskoelastista vesipohjaista polyuretaanivaahtoa. Tämä tuote on hygieeninen ja antiallerginen. Päällinen on pestävä. NASA on kehittänyt inaktivoivan vaahdon (viskoelastinen) kestämään suurten astronauttien painetta lentoonlähtöjen ja laskeutumisten aikana pääasiassa kaulan, hartioiden ja selkärangan suojaamiseksi. Tämä ainutlaatuinen materiaali, jota on käytetty menestyksekkäästi tällaisiin tarkoituksiin lääketieteessä vuosien ajan, lanseerataan nyt myös palvelemaan kuluttajamarkkinoita.



Ilmainen uutiskirje

Päivittäiset ilmoitukset uusista tuotteista ja uutisista Merkandi palvelussa.